Steveco Areena 21.4.2024

perjantai 25. joulukuuta 2020

25.12.2020

 

Myllykylän sankarihaudat ja muistomerkki.
Olipa varsinaisen helppo Joulun alusaika, siis omalta kohdaltani ei minkäänlaista hössötystä tulevan Jeesuksen syntymäpäivän (25.12) johdosta. Tänäähän tuo kiistelty syntymäpäivä sitten pitäsi olla tai ainakin tänään sitä synkkämielisesti juhlitaan. 
Itse en juhli enkä kupita, en oikein usko koko Joulun sanomaan jossa vakavana veisataan: "en etsi valtaa loistoa en kaipaa kultaakaan" ja mitä enempi noiden pellejen taustoja tuntee niin se on just päin vastoin.

Kinkun paistoin ja otin desin pari sitä laardia talteen, eilen lisäsin pari ruokalusikallista sitä laardikastiketta lanttu- ja porkkanalaatikon päälle, yritin näin saada kiinni Joulun sanomasta.
Ei käynyt Pukki , PT jakoi lahjat, sain salihousut ja urheilusukkia, lisäksi n. tuhat sivuisen  Barack Obama kirjan sehän sopii hyvin jatkeeksi hiljattain lukemilleni  Marko Jantusen ja Matti Sarènin elämänkertakuvauksiille luulisin ainakin.
Poikani kantoi vanhan telkkarinsa meidän olkkariin nyt joutuu melkein päätä kääntämään kuin tennismatsissa jos meinaa kokoruudun nähdä,  on se meinaan niin iso se näyttöruutu siinä vaikkei ole kuin 60 tuumaa.
  

1 kommentti:

  1. Näin se meni joulun aika tai itse joulu, sain todeta että tuli ja meni tekemättä oikeastaan yhtään mitään sen tulon eteen. Hyvä kokemus.
    Mukavaa jatkoa talveen.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.