Steveco Areena 21.4.2024

perjantai 1. tammikuuta 2021

1.1.2021

Toivotan kaikille tämän Blogin lukijoille oikein Hyvää Uutta Vuotta.

Meillä tuo vuosi vaihtui hyvinkin rauhallisesti, PT kävi Riitan kanssa alkuillasta lenkillä, tulivat sen jälkeen meille tankkaamaan etteivät liikaa laihdu.

Syötiin sellainen suomalais/espanjalais mallinen tapasillallinen ja juotiin päälle kaffet,  sitten seurattiin mitä telkkarista tuli ja kun ei mitään mielenkiintoista tullut niin katsottiin The Crown sarjasta yksi jakso.

Siintä sitten jatkettiin siten että naapurin Riitta siirtyi naapuriin joten me jäätiin PT:n kanssa kahden, telkkaria tuijoteltiin ulkoa kuuluvien ilotulitusten säestyksellä.

Irwinistä kertova filmihän sieltä telkkarista tuli, katselin sitä ja  muistelin joskus käyneeni taiteilijan kuolinpaikalla. Etsin tämän vuoden puolella tuon kuvan, vuosi oli 2016 kun tuolla käytiin.

Mutta sitten esiin nousee suuri kysymysmerkki missä käydään vuonna 2021.
Esitin jo pari päivää sitten PT:lle kysymyksen jossa pyysin nimeämään ne kolme matkakohdetta jossa hän haluaa vielä käydä.
Ensimmäiseksi hän sanosi että Marokko koska se on meidän eka etelän kohteemme, no ans kattoo ny.
Agadir tuo ekakohde oli mutta itse en sinne enää mitenkään erityisesti halaja.


Mutta tuo Marrakesch saattaisi kiinnostaa, katselin  jo lentojakin mutta en löytänyt kuin vaivalloisia pomppulentoja halkaline lentoaikoineen jostain Lissabonin kautta.
Aika näyttää kuinka tässä käy.
 

 

  

2 kommenttia:

  1. Kiitos samoin hyvää alkanutta vuotta 2021.🌞

    VastaaPoista
  2. Oikein hyvää alkanutta vuotta ja toivottavasti matkatkin jo taas alkaa syyspuolella onnistumaan.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.