Steveco Areena 21.4.2024

keskiviikko 10. helmikuuta 2021

10.2.2021

 


Iltaa vaan entiset ja nykyiset lapsukaiset, nyt näyttää tilastot siltä että koronasta selvitään hengissä.

Olen säästynyt taudilta ei edes flunssa ole iskenyt vaikka käyn kahvilla, kaupassa ja kuntosalilla eli näen ja tapaan muitakin lajitovereita.Nyt on viimeisen kuukauden aikana otettu kaurapuuron syönti tavaksi. Se kaurapuuro kuuluu Huuman palveluihin.

Vaihdettiin kaverin kanssa ainakin väliaisesti tänne Huuman salille kun Kotkan kaupunki koronan pelossa sulki Katariinan uimalan ja sen yhteydessä olevan kuntosalin.
Kyllä meikäläinen on sen luokan sosialisti että tulisin hökkihöperöksi jos olisin koronran vuoksi joutunut olemaan pitkään eristyksissä.
Onneksi on tuttu kahviporukka ja netti, olen minä aikani kuluksi virtuaalimatkoja tehnyt ,Teneriffalla kävin Tabornon huipun kiertämässä vastapäivään ja Fasniassa katsomassa vesijunaa.
                                                                              

Hiihtoretki jää ensiviikkoon sen yritän tehdä fyysisesti omin voimin ilman pervitiiniä.


1 kommentti:

  1. Hyvin on meillä samankaltaiset rutiinit. Kuntopuoli vaan jää kotoiseen kuntopyöräilyyn,mutta pappaparkki ja lähes päivittäiset " kävelylenkit Inglesin kaduilla ja Maspalomasin rannoilla" lieventävät kaukokaipuuta tai päinvastoin.Toi livekamera on hieno keksintö. Etelä on vielä kaukainen haave mutta jospa vielä edes kerran?

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.