Steveco Areena 21.4.2024

lauantai 6. maaliskuuta 2021

6.3.2021

 

Aluehallintovirasto eli Avi ei sulkenut kuntosaleja niimpä tein oman päätöksen ja lopetin ainakin toistaiseksi käyntini tuolla Club Huumassa. Vielä olisi mahtunut ruista ranteeseen ja kaurapuuroa mahaan mutta kun on tuo Korona niin pidetään nyt tauko.
Paikallisessa lehdessä oli tieto että Kotkan uimahallia oltaisiin avaamassa joillekin erityisryhmille jotka tarvitsevat allasjumppaa ja joille liikkkumattomuus olisi Koronaa suurempi haitta.
Olin Kymsoteen yhteydessä ja kyselin miten tuollaisen invalidi todistuksen saa, saako sen lääkäriltä vai kelpaako kavereiden kirjoittama ne kun lupas sen kirjoittaa.
Kymsoten hoitaja oli yhteydessä Kotkan liikuntatoimistoon josta kerrottiin ettei tuota uimahallia vielä avata ja tuo suunnitelmaa on kehitelty todella huonokuntoisille potilaille jotka lasketaan esim. hissituolilla 
altaaseen. Sanoi vielä ettei teidän nyt auta muu kun odotella normaali ihmisten tavoin hallin avautumista.
Nyt minut on siis luokiteltu normaali tasolle ja kun ei Sanna Marin kieltänyt ulkona liikkumista niin yritän taas aloittaa lenkkeilyn.

Äijäparkkimme/varjohallituksen kokoontumisia Avi määräilee seuraavasti :- - "Päätöksemme mahdollistaa enintään kuuden hengen yleiset kokoukset ja yleisötilaisuudet tiukoin reunaehdoin, jotta välttämättömät kokoukset voidaan järjestää, toteaa Etelä-Suomen aluehallintoviraston aluehallintoylilääkäri Laura Nikunen. - Painokas viestimme on: älkää järjestäkö pieniäkään kokoontumisia, jollei se ole aivan välttämätöntä".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.