Steveco Areena 21.4.2024

perjantai 14. toukokuuta 2021

14.5.2021

Meillä on mökillä tuollainen joskus PT:n käytössä ollut vanha putkiradio jonka päällä on levysoitin. Sen on hänen isänsä jostain käytettynä kotiinsa kantanut. Mökillä se on toiminut lähinnä koriste-esineenä tai sisustus elementtinä, pitäisi PT:n tietojen mukaan olla ihan soiva peli. Nyt on vain sellainen ongelma että tuota sukukalleutta ei pysty kytkemään sähköverkkoon sillä virtapistoke on vanhanaikainen maadoittamaton "töpseli". Vanhaa virtajohtoa ei määräysten mukaan saa muttaa uuden malliseen maadoittettuun pistorasiaan sopivaksi. Kävin SRHS Forumilla itseäni sivistämässä miten jatkossa tulisi edetä jos aikoo tuota radio/levysoitinta mökillä soitellä.
Tuollaisella Skross matka-adapterilla kytkennän pystyisi tekemään vaikkein se täysin turvallista ole.

 

Turvallisuus määräykset pitää ottaa huomioon myös tässä tiilistä muuratun grillin paikkaa valittaessä, määräysten mukaan vähintään 4 metriä rakennuksen seinästä. Siispä se tehdään tähän kukkapenkin paikalle joka siirretään parempaan paikkaan.

Siintä se grillin paikka alkaa hahmottumaan, valetaan betonista pieni laatta ja muuratataan grilli siihen päälle.
Tänään teen tälläerää viimeisen visiitin Huuman kuntosalille (maksettu aika loppuu) jatkossa käyn Kotkan uimahallin salilla. Nyt pistelen puurot naamariin ja lähden salille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.