Steveco Areena 21.4.2024

keskiviikko 26. toukokuuta 2021

26.5.2021

 



Kuvassa oleva kellonaika tarkoittaa sitä että minuutti sitten avautui aikaikkuna ja saan 8 tunnin ajan syödä. Olen nimittäin 8/16 Pätkäpaastolla, tarkoittaa sitä että 16 tuntia paastotaan ja sen 8 tunnin aikana saa normaalisti syödä. Minulle ja minun vartalolleni tämä sopii erittäin hyvin.

Lainaan tältä sivustolta seuraavan tekstin:- "Pätkäpaastoamisen terveydelliset hyödyt ovat osittain samoja kuin pidemmässäkin paastossa, poislukien mittavampi autofagosytoosi. On ymmärrettävää, että kun elimistön ei tarvitse prosessoida ruokaa jatkuvasti, sille jää voimavaroja keskittää huomiota esimerkiksi solujen uusiutumiseen ja muihin korjaaviin prosesseihin. Osittain tästä syystä pätkäpaastoamisen yksi isoimpia hyötyjä on matala-asteisen tulehdustilan laskeminen. Tämä voi näkyä ylimääräisten kolotusten katoamisena, nivelkipujen vähentymisenä tai yleisesti kohentuneena olona". 

Olen huomannut että polvikipuni on vähentynyt ja viime syksyinen olkapäävamma (kiertäjäkalvosimen totaali repeämä) paranee paastotessa paremmin.

Aloitan päiväni syömällä lautasellisen neljänviljan puuroa kera ison voisilmän ja juon kahvit päälle.
Päivän pääateria (mitä milloinkin) syödään n. klo. 12. Ennen ja jälkeen pääateriaa popsitaan hedelmiä kourallinen päivässä mutta klo. 15 pistetään suu kiinni eikä syödä mitään, vettä saa ja pitää juoda.
Tämän lisäksi käyn äijäparkissa kahvilla ja urheilemassa kuntosalilla / vesijuoksemassa.
Kysytte tietysti että onko illalla nälkä? vastaan että kyllä on mutta se pitää kestää, yöt nukun yleensä hyvin.
Muuten tuon älykellon kanssa ei kannata mennä kuumaan saunaan minun kelloni ei siitä ainakaan tykännyt, nyt se näyttäisi pelittävän normaalisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.