Steveco Areena 21.4.2024

sunnuntai 30. toukokuuta 2021

30.5.2021

Eilinen päivä on eletty, tämäkin päivä jo tähän asti. Huomiseen herra neuvot keksii. Näin kerrotaan Mauno Koiviston sanoneen.

Kerron nyt kuitenkin hieman eilisestä, mökille mentiin rauta- ja kukkakaupan kautta mutta ei oikein innostanut juuri mitään puuhailla. PT:n ostamat kukka appelit nostelin tietysti paikoilleen kun käskettiin.           

Grillinpohjan valoin, siihen meni kaksi valmisbetoni säkkiä (25 kg) muuta ei oikein innostanut tehdä ei edes saunominen. Syötiin hieman kevyttä kesäruokaa (makkaraa) ja lähdettiin pois.

Poikettiin kotimatkalla Haminan ortodoksisen hautausmaan kautta katsomaan meille ennennäkemätöntä Aladinin suvun hautakappelia. Kymen Sanomat tuosta uutisoi aiemmin. Juttu on monelle teistä "maksumuurin" takana mutta aikamoinen tarina 14 vuotiaan "huutolaispojan" elämästä.
PT on syntyjään Haminan likkoja kertoi olleensa jossain koulussa samalla luokalla Aladinin nimisen tytön kanssa. Maljakon suunnittelija Tamara Aladin on samaa sukua, on meilläkin joku hänen suunnittema maljakko koriste-esineenä.

Illalla sitten tavattiin meille matkailun kautta tutuksi tulleet ystävät ja käytiin kiinalaisessa ravintolassa syömässä pieniä aterioita.
Meni siinä minulta vähäb dieetti sekaisin (aikaikkuna) ja hieman myös pötsi, ei oikein sopinut tuo uppopaistettu safka.

Kuva on otettu 26.1.2015 Teneriffan saarella Puerto de la Cruzissa, ravintolan nimi oli muistaakseni Track.
Joo matkailu avartaa sanotaan, ollaan tapailtu tuonkin ensi tapaamisen jälkeenkin joskin pandemia on rajoittanut menemisiä ja tulemisia itse kullakin.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.