Steveco Areena 21.4.2024

torstai 29. heinäkuuta 2021

29.7.2021

 

Katson ulos ikkunasta, kai tää on nasta mesta. En tiedä paremmasta, ainakin kaupunginjohtajasta tää lähentelee taivasta. Noinhan riimitteli Eppu Normaali levyllä puhtoinen lähiöni.
Tuo kuva on Katariinan uimalan kuntosalilta josta avautuu näkymä Kotkan jalkapallopyhättöön Arto Tolsa Areenalle. Nyt vain tuota uimalaa uhkaa purku kun se on niin huono kuntoinen.
Käytän tuolla uimalassa n. 5 kertaa viikossa vesijuoksulla ja max 3 kertaa viikossa teen yhdistetyn kuntosali/vesijuoksu treenin.
Tuo laite kuvassa on Crosstrainer olen sillä treenannut vasta noin kuukauden päivät, hyvä laite ei käy polviin mutta hengitys alkaa kulkea suun kautta kun tuota 15 min. polkee.
Ei minulla mitään sen kummempia urheilullisia tavoitteita enää ole kunhan treenaan omaksi ilokseni ja karistelen kertyneitä kiloja.
Polkupyöräni kaivoin parin vuoden tauon jälkeen taas esille sillä minulla on aikomus polkea vielä syksynmällä n. 80 km maantielenkki. Toinen tavoite liittyy elopainon keventämiseen alle sadan kilon.
Olen nyt vetänyt pätkäpaastoa kohta 3 kuukautta, alkuun paino putosi noin kilo/viikko nyt ei putoa kuin 1/2kg viikossa.
Jos haluatte niin voitte peesata niin tietoa pätkäpaastosta löytyy netistä ja liikkumisestakin paljon tässä yksi hyvä artikkeli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.