Steveco Areena 21.4.2024

keskiviikko 17. marraskuuta 2021

17.11.2021

 

Tuo kaksi kuvaa ovat tänä suvena kuvatut Viron Pärnystä, ei ollut silloin tarvetta mennä koronatetiin. Se testin tarve tuli tänään kun olin jo parina päivänä yskinyt ja tuntenut oloni funssaiseksi. 
Menin siis Omaoloon. Vastasin totuudenmukaisesti ja systeemi suositteli varaamaan ajan koronatestiin.
No sehän ei meinannut onnistua millään ilveellä, tietokone antoi tunnistautua pankkitunnuksilla mutta sitten tuli aina error ja kehoitus aloittaa homma taas alusta.
Tätä "rumbaa" jatkoin n. kymmenkunta kertaa kunnes hylkäsin läppärin ja kokeilin varata ajan kännykällä, sillähän homma onnistui vaivatta.
Sain valita ajan, valitsin klo. 10:35 olin kuitenkin tapani mukaisesti kymmenisen minuuttia etuajassa, testaaja tyttö sanoi ettei haittaa työnsi testitikun vasempaan sieraimeeni vähän pyöritteli tikkua siellä ja sitten oli testi ohi. Vuorokauden kuluessa pitäisi saamani vastaus tekstiviestillä.
En tykkää yhtään näistä Sote palveluista aina pitää olla netit ja kännykät käytössä näissä sitten jonotellaan pitkiä aikoja.Viime viikolla PT soitti kiirellisessä asiassa 116117 ja n. kahden tunnin kuluttua puhelu yhdistyi Hyvinkäälle. Veroprosenttiakin nostivat taas ensi vuonna se on jo 22%.
Taidan muuttaa paperini Turkuun tai sitten kokonaan majapaikkani Viroon tai Espanjaan. Vale vale on espanjaa ja tarkoittaa Ok Ok.

Tänään  klo.19:59 sain tekstiviestin jossa sanottiin että testisi tulos on negatiivinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.