Steveco Areena 21.4.2024

torstai 4. marraskuuta 2021

3.11.2021

Nyt kun en reissuun pääse niin täytyy muistella menneitä, näin nuo kuvat kallioseinän rapuista jollain keskustelu foorumilla missä kerrottiin retken vetäjien vastuusta sun muusta. Se missä nuo raput sijaitsevat sitä ei sillä foorumilla selvitetty se piti itse selvittää. Turkulaisen kaverini kanssa saimme selville että raput sijaitsevat Espanjassa ja ovat osa vaelluspolkua Camino Natural de Montfalcó al Congost de Mont-rebei. No sinnehän piti ehdottomasti päästä käymään , suunniteltiin sinne sellainen Katalonian kiertomatka johon tuo polkukin sisältyi. Ajankohta oli syyskuun alku v. 2017 mutta helle oli kova yllätti kokoneen vaelluskaverini.

Kaverilta jäi nämä raput kapuamatta hän jäi joen ylittävän riippusillan luo vaimonsa kanssa elpymään,  sanoin heille että aloittakaa paluu autolle minä käyn katsomassa ne raput. Reitillä on kahdetkin raput minä kävelin nämä ensimmäiset raput edes takaisin ja palasin takaisin riippusillalle jossa kaverit minua odottelivat.

Tästä aloitettiin paluu autolle jossa vuokra-automme oli parkissa.
  
Kävi kuitenkin niin että helle jatkui voimat uupui ja vesikin oli loppumassa. Ystävälliset katalaanit soittivat apua paikalle ja kohta jo pörräsikin helikopteri yläpuolellamme. Kaverini vaimonsa kanssa vinssattiin kopteriin. Minä sanoi käveleväni autolle.
Mutta paikalliset bamberos miehet tulivat polulla minua autolla vastaan ja kyyditsivät parkkipaikalle missä kaveri vaimonsa kanssa jo oli odottelemassa. Tenttasivat vielä että olenko täysissä ruumiin ja siulun voimissa jotta pystyn autoa ajamaan, kerroin olevani.
2,8 km jäi polkua kulkematta ja ne toiset raput näkemättä se ei pahemmin harmita kun tuota kokemusta tuli roppakaupalla lisää.

Lisäsin videon josta voitte ihailla maisemia kunhan aamu-usvat väistyvät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.