Steveco Areena 21.4.2024

tiistai 9. marraskuuta 2021

9.11.2021

Käytiin tänään PT:n kanssa entisessä Karhulan kauppalassa jonne on sittenmin avattu Lidl ruokakauppa ja Kymijoen varteen on rakennettu komea Jokipuisto. Ajoitettiin tuo visiitti ruokakauppaan ja puistoon tarkoituksella aikaan jolloin ilta pimenee , olin nääs nähnyt somessa kuvia puiston valaistusta "risutunnelista".

Jokipuisto iltavalaistuksessa.

"Risutunnelissa" ei ollut valoja ehkä olimme liian aikaisin liikkeellä sillä tunneli pajunvarsista tehty oli vielä pimeänä eikä salamavalossa juuri minkään näköinen. Täytyy yrittää bongia myöhäisempään vuorokauden aikaan.

Tyttären poikamme Onni on kiinnostunut planeetoista, olemme yhdessä bonganneet kaikki planeeetat joiden pienoismallit ovat mittakaavassa 1:2000 000 000 sijoitettu Kotkan kaduille.

Tämä Uranus oli minultakin tuntemattomassa paikassa mutta Onni 5v. sanoi että hän on auton ikkunasta nähnyt vielä yhden planeetan. Löytyi se lopulta Puistotien varrelta vastapäätä Arto Tolsa Areenaa.

Kuvan on ottanut ja omistaa Teneriffalla talvehtiva Facebook kaverini Riitta.
Tämä valokuva Teneriffalta sai huomioni siinä on Teiden huippu, kuun sirppi ja eräs planeetta jonka epäilin olevan Venus.

 Kaverini tietävät asioita minun piti heiltä varmistella että kyseessä on juuri Venus. Siinä yhteydessä sain tuon yllä olevan sivusto linkin. Vähän konstikas se ensi alkuun oli mutta varmasti käyttökelpoinen eri toimintoineen monelle asian harrastajalle.

Time-lapse Volcano Teide - Tenerife 



Linkki yllä olevaan Ursan tähtikarttaan > https://www.ursa.fi/taivaalla/tahtikartta/ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.