Steveco Areena 21.4.2024

torstai 17. maaliskuuta 2022

17.3.2022

 

Katsoin Areenasta tuon yllä olevan, pisti miettimään jotta miten kauan Putin pystyy voimalla hallitsemaan, vaikeuiksia tulee varmasti niin kotona kuin siellä valkoisemmalla Venäjälläkin.

 
Kävin omatoiomisesti tutkimassa taloyhtiömme väestösuojan tilat ja laitteet, ilmapumppu oli huollettu 20.11.-21, podotusventtiilissä ei ollut tarkastusmerkintää mutta on uuden näköinen ja toimiva.                    
Lakisääteinen 10 vuoden väleinen tehtävä tiiveyskoe on ilmeisesti tekemättä, ainakaan mitään merkintää siintä ei löytynyt.  https://www.vaestoturva.fi/
En tutkinut mitä kaikkea laatikossa oli mutta joditabletteja ei siellä näkynyt.

Väestönsuojamme ilmanotto tapahtuu tuon kuvan putken kautta ja hätäpoistumistien luukku on jossain putken luona lumihangen ja jään alla, epäilen ettei varmasti aukene kovinkaan helposti altapäin nostaen.
 

1 kommentti:

  1. Meidän kiinteistössä on tulossa huolto väestösuojaan lähiaikoina. Olisi mukava päästä seuraamaan, kuinka ne tehdään, oikein paikanpäällä. En itse tiennyt, että niitäkin pitää huoltaa. Kiitos postauksesta, mielenkiintoista. https://www.pksammutin.fi/vaestonsuojien-tarkastus-ja-huolto

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.