Steveco Areena 21.4.2024

maanantai 2. toukokuuta 2022

2.5.2022

 

Vappumarssi oli tällä kertaa ilman torvisoittokuntaa, ehkäpä ne vanhat soittajat ovat jo siirtyneet taivaallisiin orkestereihin soittelemaan. Lattea tilaisuus muutenkin ainakin minusta.

Juhlapaikalla huomioni kiinnittyi tähän koiraan jota kuvailin, mahdolliset paikalla olleet politrukit jätin huomioni ulkopuolelle.
Kypäräpuolue Kokoomus vietti Vappujuhlaansa Kotkan kaupparin Tori ravintolan edustalla me istuttiin PT:n kanssa viereisen Kaks7 Cafe&Barin terassilla. Ei kuuluta nääs mihinkään puolueseen vaikka ne ehkä niin luulee ja morjestelee. Kotona meni simaa pullo ja 2 tippaleipää.

Tänään koitti arki ja kaffeporukan ukot alkoivat vääntää kättä siintä että onko Tolsan Areenan kentän rajat maalattu vai onko ne tehty leikkaamalla suihkaletta valkoisesta nurmimatosta. Kävin ottamassa asioista selvää nyt tiedän tähän oikean vastauksen sataprosenttisella varmuudella, otan kaffe vetoja vastaan asiasta.

Siinä sitä nyt on pieni pala tekonurmea.
Kinaa on ollut myös siitä tuleeko kentän pintaan kumiruohetta vai ei. Tulee kuvassa näkyvää Genan Fine/Mix tyyppistä ja sen alle hiekkakerros.


Torvimusiikkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.