Steveco Areena 21.4.2024

perjantai 27. toukokuuta 2022

27.5.2022

 

Käytiin "kokosuku" syömässä eilen tuossa kuvan ravintelissa, itse en yhtään sushia suuhuni pistänyt mutta Onni 5 v. söi niitä oikein urakalla.

Eiliseen loppui myös Onnin Kotkan visiitti, tutuiksi tulivat taas pelikentät ja leikkipuistot.

Katariinan Muumitalo ja leikkipuisto, tämä on eräs Onnin suosikkipaikoista, pois ei meinaa millään lähteä aina ei edes lupaus jäätelöstä tehoa.

Onni on aina kiinnostunut myös Kotkan puistoplanetaariosta. Vasenmassa kavassa näkyvä Saturnus oli jäänyt bongaamatta mutta nyt sekin on hoidettu.

Käytiin myös mökillä hautaamassa ikkunapokien väliin mystisesti menehtynyt metsähiiti.
Talouspaperista tehtiin hänelle käärinliinat, lapiolla kaivettiin kompostin kupeeseen pieni hauta jonne hiiren peittelin saatesanoin maasta olet sinä tullut ja maaksi pitää sinun jälleen tuleman. PT lauloi vielä kauniilla äänellään pätkän virrestä 338 (päivä vain ja hetki kerralansa). Voi olla että juurikin tästä tapastumasta johtuen Onni halusi päästä käymään oikella hautausmaalla.

Käytiin Metsäkulman hautausmaalla jonne pappani isä Antti on haudattu, Antti oli ensimmäinen kirkosta eronnut joka tuolle hautausmaalle on haudattu ja kunta on tuon kiven tapahtuman muistoksi pystyttänyt.
Jututimme PT:n kanssa hautausmaan työtekijöitä he sanoivat että hauta on myös ns. ainaishoidossa.





 

 
  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.