Steveco Areena 21.4.2024

maanantai 13. kesäkuuta 2022

13.6.2022

 

Tänään iltalenkki vei meidät Palotornin vuorelle Palski nimiseen ravintolaan jossa nautimme virvokkeita kohtuudella.
Ei kovin korkealla mutta hyvin näkyy lähinnä pohjoisen suuntaan.

Ahtaajat patsas tunnetaan joissakin piireissä myös nimellä lankkuvarkaat.

Muistini mukaan en ole koskaan matkastanut TUI matkatoimiston matkoilla, sen edeltäjän Finnmatkojen matkoilla ehkä olen ollut parikin kertaa.
Pukki toi tuon yhtiön lahjakortin niin nythän se on melkein kuin pakko heidän kanssaan matkustaa.
Varasin jo yhden hotellin jonka sittemmin peruin kun löysin paremman, olin tuon hotellin varaussysteemiin liittänyt lahjakortin ja kun peruin matkani niin tuo lahjakortti hävisi jonnekin huitsin nevadaan.
Tui asikaspalvelu on luvannut lähettää minulle uuden samanarvoisen lahjakortin parin arkipäivän viiveellä, nyt tuosta lupauksesta on kulut jo parin viikkoa eikä sähköpostiin ole lahjakorttia ilmaantunut.
Muutenkin tuntuu vähän pätkivän ehkä siellä päässä enempi kuin täällä, kysyin heiltä facen kautta selkeän kysymyksen, minun tekstini sinisella pohjalla:- onko paikallisen matkaoppaan palvelut käytettävissäni jos olen varannut kauttanne vain hotellin.

Hei TUIlla ei ole oppaita Barcelonassa, mutta esimerkiksi ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä opaskeskukseemme TUI sovelluksen kautta tai puhelimitse. Saat opaskeskuksemme puhelinnumeron tektsitivestillä kun saavut lomakohteeseen.

Niin matkani Varausnumero 16189371 ei ole Barcelonaan vaan Puerto de la Cruziin, kysymys enempi yleisellä tasolla jos pelkkä hotelli varaus niin onko oppaan palvelut käytettävissä.

Hei Varausjärjestelmämme mukaa hotellivaraus on Barcelonaan, mutta vahvistuksessasi tosiaan lukee Teneriffa. Ompas kertakaikkiaan kummallista, mutta laitan tästä vielä hotellitiimillemme kyselyn jotta hotelli varmasti vahvistuu oikeaan lomakohteeseen. Teneriffalla meillä on myös TUIn oppaat joihin saat sovelluksen kautta yhteyden.
Tänään tuli vielä yksi viesti liitän sen tuohon alle. Tui sovellus ei toimi kunnolla, kokeilin ja poistin sen kännykästäni.

Hei Kyllähän se hotellivaraus on kuten sanoitkin Teneriffalle ja Puerto De La Cruziin. Mukavaa viikkoa! Tiina







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.