Steveco Areena 21.4.2024

lauantai 30. heinäkuuta 2022

30.7.2022

Kotkan Meripäivät 

Kaupungissamme vietetään taas perinteisiä Meripäiviä, oikein juhlavuosi 60s. on nyt menossa, väkeä on pirusti liikeellä, koronasta ei huolen päivää hyvää Meripäivää sanoisi runoilija.


Kotkalaisia kauppiaita on katukuvassa hyvin vähän, nää on yleensä niitä jotka kiertää kaikki kotomaan "kissan ristiäiset" lävitse. Maistoin yhden puolikkaan Malagan poikien Churron ei ollut hyvä, oli sisältä taikinaa, ne pitää paistaa kunnolla rasvassa, Puertossa on paremmat ne ovat kauttaaltaan rapeita.

Käytössä on myös Meripäivähinnat, sanonta kuuluu se ei tyhmä joka pyytää  vaan se joka maksaa.

Kuva on Kaks7:sta
Vihreävalkoista seuraa pitää kuitenkin vähän kannatta juomalla kosteita juomia, näin me ollaan nyt jo kolmena ilta tehty, keskiviikkona ja torstaina join tölkin olutta/ilta mutta eilen meinasi mennä överiksi join/maksoin kaksi , kaveri tarjosi vielä kolmannen. Eli on tässä taas urheilua tuettu.
Tämä kuva on myös KTP:n ravintolasta otettu paikan nimi on Haili.

Haili oli aivan täynnä kun ohi käveltiin, ei jääty jonottamaan sisälle pääsyä vaan jatkettiin matkaan läheisestä entisestä nakkikioskista karvakäden paistama pizza puoliksi mukaamme, syötiin se kotonamme ikkunasta kuuluvasta älömölöstä ja Meripäivä tunnelmasta nauttien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.