Steveco Areena 21.4.2024

torstai 25. elokuuta 2022

25.8.2022

 

Kävin näyttämässä kainaloitani Kymsoten hoitajalle kun en saanut niitä ominavuin asuttumaan, kaffekaverit  antoi heti biaknoosin se on apinarokko niin ne sanoi.
Ei se hoitajakaan varmuudella tiennyt niimpä hän pyysi tohtoria vielä katsomaan, hiivatulehdusta epäili tämä paikallinen "Kiminkinen" mutta halusi varmistaa tiettyjä asioita laboratorio kokeilla.

Minä olin seuraavana vuorossa, ihan vaan valittajille tiedoksi että ainakin meillä nämä hommat pelaa, nytkään en joutunut odottelemaan kuin viitisen minuutia.
Tulokset verikokeista löytyivät jo iltapäivällä Omakannasta, liitän ne tuohon alle.

Se hiivakoe valmistuu vasta parinviikon päästä, mutta nämä muut olivat raja-arvojen sisällä  paitsi p-Gluk joka oli hyvän aamiaisen jälkeen hiukan koholla.
Niimpä tämä tohtori suositteli ottamaan vielä pitkän verensokerin näytteen, tänään kävin aamulla labrassa oltuni 12 tuntia syömättä. Tulos fP-Gluk oli 5,3 mmol/l eli ohjearvojen (4-6) sisällä sekin.
Nyt vetelen "harmaata salvaa" kainaloihin ja odottelen "kiminkisen" soittoa.
Onkohan nuo merkit autokatoksemme seinässä joidenkin avaruusolioiden tekosia, en tiedä mitä teos esittää, jos joku sattuu tietämään niin voi kommentoida.
Kesäpäiviään täällä viettivät Vasemmistoliitto ja Kokoomus, paha on mennä heitäkään syyttämään, ihme "biletystä" kuitenkin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.