Steveco Areena 21.4.2024

perjantai 16. syyskuuta 2022

16.9.2022



Minun matkani Teneriffalle alkaa ensi yönä klo. 01:00  silloin starttaan autoni kohti Flypark pysäköintiä. Pysäköinnin olen varannut alkamaan klo. 02:30 josta on maximissaan 6 min. kestävä kuljetus lentoasemalle, näin meille reilusti yli pari tuntia aikaa selvitellä itsemme Air Baltic lennolle joka lähtee kohti Latvian Ricaa  klo. 5:35 jonne saapuu klo.6:35.
Rican lentoasemalle ja siitymiseen jatkolennolle jää aikaa 1h 55min. lento kohti Teneriffaa lähtee klo. 8:30 , saapumisaika Reina Sofialle on klo. 13:10.
Jos matkapakaasit saapuivat myös niin otamme ne mukaamme ja suuntaamme Santa Cruziin Titsan pysäkille, rahaa pitää kuiten ennen sitä ladata ten + kortille. Tiedän että rahan lataus tuolle kortille onnistuisi myös netissä, olen joskus niin tehnytkin mutta ny tehdään lataus lentoaseman Titsan palvelupisteellä.
Titsoja kulkee puolentunnin välein kohti Santa Cruzia ja sieltä edelleen Puerto de la Cruziin.
Hotelliin pääsemme kirjautumaan klo. 15 luulen että olemme perillä hotellilla n. klo. 16.
Eli taas sinne samaan paikkaan vain hotelli vaihtuu.

3 kommenttia:

  1. Onnistunutta menomatkaa, nauttikaa olostanne ja aurinkoista, hyvänmielen lomaa teille, kertokaahan toiselle kotikaupungille terveisemme!!

    VastaaPoista
  2. Hyvää lomaa teille! olen sillain nätisti vähän kateellinen kun pääsette sinne toiseen kotipaikkaan. Olin itsekin vähän ollut aik4eissa vielä kerran käydä siellä tänä syksynä mutta nyt en voi lähteä kuitenkaan. Kertokaa tutuille terveisiä!

    VastaaPoista
  3. Menossa ollaan, juuri nyt lentoaseman kahvilassa Riikassa.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.