Steveco Areena 21.4.2024

lauantai 22. lokakuuta 2022

22.10.2022



Kävinpähän taas jonottamassa Kotkansaaren laboratorioon jossa minulta otettiin yksi putkilo verta. Olin saanut lähetteen mutta puutteelliset ohjeet tai en en ainakaan muista minulle sanotun että tuonne olisi pitänyt mennä 12 tunnin paaston jälkeen. Sovittiin sen "verenimijän" kanssa että hän ottaa nyt ne kokeet mitkä eivät paastoa edellytä ja minä tulen sitten antamaan uuden näytteen kun olen paastonnut. Tilasin jo ajan maanantaille se on klo. 9:20 näin pääsen jonottamatta.
Sain jo Omakantaan tuon ensimmäisen verikokeen tulokset P-Uraat mikä itseäni mahdollisen Kihdin takia kiinnosti oli 380 µmol/l eli n.100 yksikköä alle ylärajan.
Täytyy nyt katsoa mitä nuo loput verikoetulokset näyttävät ja päätettävä menenkö lääkärin pakeille vai hoitajan vastaanotolle hakemaan neuvoja terveellisemmistä elämäntavoista.


Päivällä kävelin Pasaatista kotiini Lehmuskujan kautta, kuvasin tuon Churros Cafe teltan mainoksen, jos teltta olisi ollut auki olisin sanonut että kyllä Churrot pitää nauttia paksun ja mustan kaakaon kanssa.
Churrot mallia Puerto de la Cruz.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.