Steveco Areena 21.4.2024

lauantai 28. tammikuuta 2023

28.1.2023

 

Meille tuotiin taas koirapoika Mauno pariksi viikoksi hoitoon kun "manen" kotiväki lähti katselemaan asuntoa itselleen jostakin Benalmadenan liepeiltä. Kyllähän me manen kanssa juttuun tullaan ei siinä mitään, tässäkin ventataan yhdessä koska se PT sieltä kaupasta tulee vai jäikö se taas jonnekin "suustaan kiinni".

Talomme remontti on pysynyt aikataulussa tässä poistetaan jo sääsuojaa ja tellinkejä, olihan ne Telipartion ukot suojavarusteissaan vähän oudon näköistä porukkaa , suomea ei puhunut kukaan, joten Mauno haukkui ne kaikki pystyyn.

KymenHVA

Kävin ensikertaa Kymen Hyvin Vointi Alueen palveluita testaamassa tuossa konttikompleksissa joka ennen vuodenvaihdetta ja nimen vaihtoa toimi KYMSOTE nimen alla. Teksiviesti tuli kuitenkin vielä KYMSOTElta halusivat tietää millaiseksi koin käyntini heillä, en ole vielä vastannut. Olisin halunnut päästä lääkärin juttusille mutta en päässyt hoitajaa pidemmälle. Hoitaja käski ottaa vähän rennommin ja antaa tulehduksen Akillesjänteessä rauhoittua. Popsitaan nyt vielä viikko tulehduskipu lääkkeitä kuurina mutta mitää kymähoitoa en suostu jänteelleni antamaan, olen tässä asiassa vanhanliiton mies.

Näkymää Pohjoislaiturilta Pohjoisen suuntaan.

Ja samoilta paikoilta Etelän suuntaan, Kampus valmistuu.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.