Steveco Areena 21.4.2024

torstai 2. maaliskuuta 2023

2.3.2023

 Tänään oli Kotkassa ns. kuukausimarkkinat ja kun säidenhantija oli vielä antanut oikein kauniin keväisen päivän niin väkeä oli runsaasti liikkeellä. Ano Turtiaista ei paikalla näkynyt mutta melkein kaikki muut puolueet olivat paikalla prosyyrejään tarjoamassa.


Jos parhaan tarjotun makkaran perusteella ääneni antaisin niin heille se menisi makkara oli nääs perinteistä Wilheimiä.

Keskustapuolue tarjosi minulle paistetun vohvelin hillolla oli oikein maukas kiitos vaan.

Jotain rajaa muttei mitään tarjottavaa, en äänestä.

Ehdokas ei ollut itse paikalla olisin moittinut liikuntapaikkojen huonosta hoidosta (uimahallin saunassa salpa ovella, säästävät kuulemma sähköä perkele).

Sitten näissä kuvissa on ei niin pieniä mutta vihreitä miehiä. Petri Pietiläinen tarjosi omin kätösin leipomaansa pullaa ja koripalloilijan Michael Poundsin kanssa juteltiin ihan muuta kuin politiikkaa hän valmentaa KTP:n  U19 joukkuetta jossa pojanpoikamme Niko pelaa. Tarjosi lakritsaa.

Taisin ottaa RKP:ltä yhden karamellin.

Callupkärki Kokoomus tarjosi hulluntuhtia ja ryynimakkaraa puolukkahillolla, yhdet hulluntuhdit syötiin minä, PT ja naapurin rouva.
Sossut tarjosi sosiaalisoppaa tällä kertaa se oli kinkkuvihanneskeittoa, yhden mukillisen söin ja  poislähtiessä vielä santsasin vaikkei se nyt mitään erinomaista ollut, olisi pitänyt olla omat suolat mukana.
PT osti 6 kaalikäärylettä ja 300g nokipalvikinkkua.

Savolaisten ameeriikassa ollaan eikä yhtään immeistä kukkojonossa.

Itse ostin sokeroitua inkivääriä nivel vaivoihin.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.