10.5.2023

Olin paikalla matsissa jossa kaksi kolmikirjaimista joukkuetta otti mittaa toisistaan, kuvassa savuverhon seasta areenalle talutetaan KTP.

Vastustajaksi otteluun talutettiin median suosikki ja lemmikkki HJK.

En ottanut pelin aikana yhtään kuvaa sen takia siellä on ihan oikeat kuvaajat kuten tässä Mikon kuvat.fi

Paikallislehdessä valmentaja Leppälahti lupasi paljastaa salaisen aseen jos peli voitetaan, no ei voitettu pelattiin tasan 3-3. Jäin miettimään milloin tuota "salaista asetta" käytettiin ennen peliä vain vasta puoliajalla, ottelun alkuhan oli aivan umpisurkea, vajaat 3 minuuttia pelattu ja pallo KTP maalissa ja puoliaika tuloskin 0-2.

Tässä tuo "salainen ase" mies ja kitara psyykkaa joukkuetta, video ei ole eilisestä pelistä vaan muistini mukaan viime kaudelta Pepo-KTP ottelun puoliajalla kuvattu.