Steveco Areena 21.4.2024

maanantai 1. toukokuuta 2023

1.5.2023

Laitoin eilen mökin laiturille nuo uimatikkaat paikoilleen, huomasin että metsuri on käynyt "parturoimassa" vastarannan metsää. On siellä muutama puu jätetty pystyyn mutta on iso muutos edelliseen.

Tämä vastarannan mökki oli ennen puiden kaatoa täysin katseilta suojassa mutta nyt jopa paljaalla silmällä näkyy ja uudella kameralla zoomaten oikein hyvin.
Oikein hyvää Vappua kaikille tämän blogin lukijoille, lähdemme kohta PT:n kanssa katsomaan miten kaupungilla Vappua juhlitaan.
Jatkoa aamuiseen...
Kauppatorilla Perussuomalaiset tarjosivat makkaraa, simaa ja munkkeja. Makkara oli kylmää simassa liikaa hiivaa mutta munkki oli hyvä.
Tervemenoa hallitukseen entinen SMP.

Tuon punaisen markkina-teltan takana vietti sinistä Vappua Kokoomus, en liittynyt porukoihin sanotaan että minulle tuli vähän orpo olo.

Hyvin vaisu oli vasemmiston marssi tänne Sibeliuksenpuistoon, soittokunnalla on ilmeisesti jo toinen jalka haudassa kun eivät jaksaneet kulkueessa marssia.

Puiston laidalla yhytin myös ainoan sisareni ja kummityttöni poikiensa kera. Pitäisi useammin tavata sanoi siskolikka.







 

1 kommentti:

  1. Hyvää Valpurinpäivää myös sinulle ja PT:lle. Mene sinne jonon jatkoksi niin saamme pappaparkissa uutta jutunaihetta!! Pablo

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.