Steveco Areena 21.4.2024

lauantai 24. kesäkuuta 2023

24.6.2023

 

Aloitettiin Juhannuksen viettoon valmistautuminen täältä Disas kalakaupasta, enää ei viitsi itse savustella.Täältä kuskattiin siis kalat mökille.

Kuvassa ei ole muuta itsetehtyä kuin tuo tarjotin jolla savustettu kirjolohi lepää, olen sen joskus kansakoulussa väsännyt hyvin on hintansa tienannut ja palvelee edelleen. Tuli syötyä enempi kuin oli nälkä mutta on sanonta: köyhtyä saa muttei laihtua. Nuoriso jäi mökilleen me ajeltiin kaupunkiin punkkaamaan. 

Tänään käväistiin anoppia moikkaamassa ja Kotkan Pionipuistossa kukkia ihailemassa.

PT otti äidiltään kokeeksi tuollaisen jalkoja hierovan ja täristävän laitteen, PT:llä on niin levottomat jalat ettei nukutuksi saa.

Itse poden pitkäaikaista niskakipua johon ei tunnu apua löytyvän on kokeiltu hierojat, fysioterapiat, Buranat ja hevoskeelit. Kerroin fysiossa että olen kokeillut myös lihashuoltovasaraa ilman mitään vaikutusta.
Fysioterapeutti sanoi ettei se vasara hyvä olekkaan vaan parempi on tuollainen kuvassa näkyvä niskanhieronta laite. Kerroin että meillä on jossain komeroiden kätköissä sellainen hierontalaite, hän käski ottaa sen käytöön sanoen ei se siellä komerossa mitään auta.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.