Steveco Areena 21.4.2024

sunnuntai 23. heinäkuuta 2023

23.7.2023

 

Baarin esite.

Tehtiin tänään maakuntakierros, ensimmäinen stoppi oli Gulf Baari Ruotsinkylässä, en tarkemmin tiedä mistä PT oli tuon matkailuvihjeen saanut. Baarissa piti olla myös ruokailua listan mukaan makkaraperunat tai sitten lihapullat, mutta baarinpitäjä sanoi ettei ole ruokaa kun ei ole ruokailijoitakaan, tyydyimme juomaan mukit kahvia.

Tulipahan nähtyä tuokin nostalginen kohde, tuskin uudelleen menen, rouvat laittoivat kohteliaasti nimensä pöydän vieraskirjaan silloin joku paikalla ollut paikallinen äijäkerholainen kehoitti lisäämään niihin myös puh. numerot.
Tuli paikasta väkisin mieleen tankki täyteen ja Sulo Vilenin Baari ja autokorjaamo.Tuota automerkkiä en tunnistanut.
Kun ei Gulf Baarista saanut ruokaa etsin kännykällä lähimmän meille kelpaavan paikan. Paikkahan on Elimäen keskustassa lähellä kirkkoa joten on ihmeellistä ettei kännykkä osannut sinne navigoida. Eksyimme Piika ja Renki ravintolan eteen josta kyseltiin ajo-ohjeita Bar Cafe Pepperoniin, yställinen rouva opasti meidät perille kurvaili autollaan puolitoista kilometriä edellä, kiitokset hänelle.

Rouvat tilasi myös minulle, kuvan paikalliset jannut sanoi että:- "kossuvissy käy hyvin ruokajuomana", mutta rouvat  otti vaan vettä.
Tämä on metsästäjän leike sen söin ja nälkä lähti ei tiedä minne mutta me käännettiin auton nokka kohti Kotkaa.
Susikosken sillan kupeessa nautittiin vielä jäätelöt, mitähän seuraavaksi keksitään.






2 kommenttia:

  1. Selvennän sen verran, että sanoin, ettei ole VARSINAISTA ruokaa, vain makkara- tai lihapullaperunoita, ranskalaisilla. (Siis ei esim. pihvejä, makkarasoppaa tai lihamakaronilaartikkoa.) Kyseessähän on kahvila, ei ravintola.
    Seurueen rouvien sanailu paikalla olleista "komeista miehistä" sai tämän isäntämiehen sitten yrittämään olla vitsikäs. Anteeksi hänen puolestaan. Ja lisäselvennyksenä: Ruotsinkylä ei kuulu eikä koskaan ole kuulunut Elimäkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo uutisoin väärin Ruotsinkylä kuuluu Ruotsinpyhtääseen ei Elimäkeen.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.