Steveco Areena 21.4.2024

lauantai 29. heinäkuuta 2023

29.7.2023

Meripäivä vierailija peruutti päin autoni nokkaa, myönsi heti syyllisyytensä. Auton vien maanantaina näytille korjaamolle. No onneksi loppuvat taas nuokin juhlat ja sade huuhtelee virtsan hajut pois kuten ennenkin.

Olen ajatellut mennä noita churroja syömään paikan päälle, minkä paikan no Teneriffan tietysti enhän minä muualle osaa enää mennäkkään.
Varasin ensin lennot Norwegian sivuilta, etsin ja valkkasin sivuilta edullisimmat, halpojahan niistä ei minun mielestäni ollut yksikään.
Sitten Booking.comin kautta hotelli, päädyin samaan kuin viimeksi mutta huoneen pyysin sentäs talon toiselta puolen vuoristo näkymällä.
Lento laskeutuu etelän kentälle klo.21:15 titsat vuorot harvenee jo tuolloin Titsa 343 eli suora lentokenttäbussi lähtee n. puoli tuntia laskeutumisen jälkeen, johon ei todennäköisesti ehditä. Viimeistä lentokenttä bussia joutuisi taas odottelemaan parisen tuntia ei käy sekään. Vaihtoehtona matkata ensin Santa Cruziin ja vaihtaa siellä Puertoon menevään, suunnittelu oli hankalaa kun Titsan kotisivut eivät toimineet eivätkä toimi vieläkään tätä kirjoitettaessa.
Päädyin vuokraamaan firmalta Europcar auton ihan vaan vuorokaudeksi, nuo vuokafirmat harveni kummasti kun valitsin auton palautuspaikaksi Puerton. Norwegian mainosti vuokrausta heidän kauttaan mutta se kaatui kuljettajan yli-ikäisyyteen (kehoittivat vuokraamaan jonkun nuoremman nimiin) ei käynyt se minulle.
Lennot piti maksaa heti, hotelli veloitetaan kuukautta ennen matkaa ja auto maksetaan noudettaessa.
Oman auton jätän Flyparkkiin se on suvunkin mielestä hyvin sujuvaa. 



【LIVE】 Puerto de la Cruz | SkylineWebcams

2 kommenttia:

  1. Kille ajalle olet matkanne varannut, sattuuko yksiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin sinulle viestin Facebook sivuston kautta. Lähtöpäivyri raksuttaa tuossa oikeassa ylänurkassa.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.