Steveco Areena 21.4.2024

perjantai 11. elokuuta 2023

11.8.2023

 

Illat pimenee onneksi saatiin talomme pihavalot kuntoon, oma vääntönsä oli niissäkin mutta nyt lumenit valaisee melkein koko pihan. Voi olla että joudutaan vielä yksi valotolppa asentamaan kun tuo keskipiha jäi vähän valoa vaille.
Auton vien "Pärnäsen" korjaamolle 22. 8 korjaus kestää minimissään 3 pv. en saa vakuutuksen kautta sijaisautoa tilalle vaikka kuinka itkin ja valitin nilkkakipua ja vaivalloista kauppakassien kantamista. Lupasivat korvata 2 kertaa taxin kuittia vastaan. En ota taxia otan autokorjaamolta auton tilalle se ei maksa kuin bensan hinnan vähän tutun kauppaa nääs.
Kerroin aiemmin että varasin lennot hotellin ja päiväksi auton no kaikki ei mennyt niinkuin piti, hotellivaraus alkoi päivää myöhässä saapumisesta. Onnistuin muuttamaan mutta kas kummaa hinta muuttuikin 300 euroa kalliimmaksi. Peruin koko paskan ja katselin uutta majapaikkaa ei löytynyt hinta/laatu/sijainti huomioiden hyvää tilalle. Tein Booking.comin kautta uuden varauksen nyt sain samaan hintaa kuin alkujaankin. Auton varaus olikin sitten helpompi muuttaa päivää aiemmaksi. 
Nyt pitäisi kaiken olla matkan suhteen niin kuin olla pitää, vielä kun sais itsensä jonkinlaiseen kuntoon. Nykykunnossa ei paljon jorman baaria pidemmälle arvaa lähteä.
Titsa.com sivut eivät toimi Android puhelimella läytyy tutkia löytyykö joku ilmainen/hyvä sovellus.
Paperinen versio  minulla on mutta se on vuodelta 2019.   

 
                

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.