Steveco Areena 21.4.2024

lauantai 30. joulukuuta 2023

30.12.2023

Kyllä minä niin mieleni pahoitin kun halpalentoyhtiö Norwegian kuljetuksessa rikkoivat matkalaukkuni. En onnistunut tekemään ilmoitusta vauriosta silloin heti lennon jälkeen kentällä oli nääs kiirus autovuokraamoon joka sulkeutumisaikaan oli aikaa vain parikymmentä minuuttia. Auton sain vuokrattua, laukku homman ajattelin pystyväni hoitelemaan netissä. Se oli harhaluulo sivusto kehoitti menemään lentokentälle näyttämään ja tekemään vaurio-ilmoitus, no en mennyt matkaa Puertosta kentälle tulee edes takaisin yli 250 km ja taxi maksaa ainakin 300 €. Jälkikäteen koto suomessa ei Norwegian sivusto salli tuon ilmoituksen tekoa pitäisi olla kentältä saatu vauriotunnus.

Löysin lentoyhtiön sivuilta jonkun palaute sivun jossa ilmoitin kuinka hankalaksi tuo homma on tehty, ilmoitin myös etten käytä enkä suosittele enää Norwegian yhtiön lentoja kenellekään.

Ostin Puertosta uuden laukun maksoi 39.90 € eli ei se vahinko nyt niin suuri ollut,mutta hatuttaa se silti.

Iltalehti uutisoi "Turistit, painukaa kotiin" osittain ymmärrän, osittain en sillä saari elää matkailusta. Lentokentällä juttelin erään kotkalaisen matkaajan kanssa hän oli ollut viikon matkalla jossain noissa Adejen tai Americas kohteissa, sanoi kyllästyneensä täysin Brittituristien juopotteluun ja metelöintiin. Olisi ollut valmis 3:n päivän jälkeen lähtemään kotiinsa.
Minun puolestani saatte pitää saarenne ja myös minun vanhan matkalaukkuni sillä en aio sinne enää palata.



2 kommenttia:

  1. Never say never again. Oon ainakii viis kertaa käyny Granilla sen viimisen jälkeen. Kyllä matkavakuutus korvaa sen sun veskan. Hyvää uuttavuatta matkailun merkeissä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on kotivakuutukseen liitetty matkavakuutus joka korvaa kaikki henkilöön kohdistuvat jutut, matkatavaroille en ole ottanut vakuutusta ne sisältyvät kotivakuutukseen jossa omavastuu on 150€. En saa kor alusta heiltä.No on se Teneriffa kuitenkin melkoisen tarkkaan koluttu, muuallekin voisi edes kerran mennä.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.