Kotkan satama 18.8.2024

lauantai 12. lokakuuta 2024

12.10.2024


Sotkivat fandaalit vai mitä perkeleen elokapinallisia ne oli vastalevytetyn talomme seinän.

Tuollainen kuvassa näkyvä firma putsasi sotkut pois, ei se ilmaista ollut sekään mutta työnjälki oli erinomaista.
Suosin ennen Teneriffan patikka retkilla tuollaista kävelykeppi mallista yhdenkäden sauvaa, tänään kävin ostamassa kävelysauvoihini asfaltti tassut, sauvojen mukana tulleet olivat jotain muoviseosta ja siten hiton liukkaat laattalattioilla.
Meinaan nääs pikkuhiljaa siirtyä rollasta sauvoihin tässä kävelyyn opettelussa.




keskiviikko 9. lokakuuta 2024

9.10.2024

 

Muistan paikan kamalan kansakoulun hammashoitolan jne. tuli vaan tuosta tuolista mieleeni.
Tänään piti ottaa kelataksi alle ja ajella tuonne länsikotkan hammashoitolaan,vaki lääkärini ei alkanut hammastani tohtoroimaan kun näytin hänelle käyttämäni lääkkeet. Pelkäsi tietysti verenohennuslääkettä ja sitä myötä hallitsemantonta verenvuotoa. Käski soittaa Kymsoten päivystykseen,soitin ja sain heti ajan.
Kyllä "Monagossa" homma hoitui intilaisen hipin näköinen lekuri paikkasi hampaani eikä siinä kauaa nokka tuhissut
Ulkokuntaiselle. Tiedoksi että tämän kaupungin osan Karhuvuoren haukkumanimi Monago johtuu siitä ettei täälläkään kukaan töitä eikä veroja maksa.



maanantai 7. lokakuuta 2024

7.10.2024

 

Tämä on nyt noussut ongelmaksi nimittäin  Sepon kuljetus, on anottu "sossulta" ja Kymsote palveluista taksi seteleitä tai muuta vastaavaa, kelataksia saan toki käyttää lääkäri ja apteekki käynneissä mutta en esim. ruokakauppaan ei saa mennä. Omavastuu kelataksilla on 25€. Ei  hyvä sekään jos esim . menne KOKS lääkäriin niin kelataksi venaa paluu kyytiläistä vain tunnin ja häipyy, maksu on kuitenkin tuo 25€ ja lääkäriajathan ovat usein myöhässä.

Tämä on nyt käytössä oleva Sepon kuljetus peli nimeltä Mauno, on kätevä peli tuon istuintason päällä kulkee kätevästi mm. ukkoparkin santsi kahvit.
Otin viime viikolla muun pilleri hoidon lisäksi kausi infulenssarokotteen se aiheutti minulle korkean kuumeen , nimittäin autokuumeen tuli sohvalla maaten selattua satoja vaihtoautoja, kahdesta pyysin oikein tarjouksen oma auto välirahana tietysti.
Lupasin viikon lopun miettiä ja vasta tänään.Vastasin etten vaihda, perustelin syyllä kun minulla on tuo 3:n kuukauden ajokielto. Ymmäsivät "yskän" lupasin palata ensi vuonna asiaan.