Kotkan satama 18.8.2024

maanantai 7. lokakuuta 2024

7.10.2024

 

Tämä on nyt noussut ongelmaksi nimittäin  Sepon kuljetus, on anottu "sossulta" ja Kymsote palveluista taksi seteleitä tai muuta vastaavaa, kelataksia saan toki käyttää lääkäri ja apteekki käynneissä mutta en esim. ruokakauppaan ei saa mennä. Omavastuu kelataksilla on 25€. Ei  hyvä sekään jos esim . menne KOKS lääkäriin niin kelataksi venaa paluu kyytiläistä vain tunnin ja häipyy, maksu on kuitenkin tuo 25€ ja lääkäriajathan ovat usein myöhässä.

Tämä on nyt käytössä oleva Sepon kuljetus peli nimeltä Mauno, on kätevä peli tuon istuintason päällä kulkee kätevästi mm. ukkoparkin santsi kahvit.
Otin viime viikolla muun pilleri hoidon lisäksi kausi infulenssarokotteen se aiheutti minulle korkean kuumeen , nimittäin autokuumeen tuli sohvalla maaten selattua satoja vaihtoautoja, kahdesta pyysin oikein tarjouksen oma auto välirahana tietysti.
Lupasin viikon lopun miettiä ja vasta tänään.Vastasin etten vaihda, perustelin syyllä kun minulla on tuo 3:n kuukauden ajokielto. Ymmäsivät "yskän" lupasin palata ensi vuonna asiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.