Steveco Areena 21.4.2024

tiistai 21. joulukuuta 2010

Pukilta hokkarit.

Tuli Nikolle luvattua että pappa lähtee hänen kanssaan luistelemaan ja vähän pelaamaan lätkää.
Siitä on ainakin 25 vuotta kun olen viimeksi luistellut enkä omista enää edes luistimia.Nikon isä lupasi lanaksi mulle luistimet mutta eihän ne mahtuneet minun jalkaani alkuunkaan.Olisi se ollut mukava kokeilla vieläkö sitä olisi luistimilla pystyssä pysynyt,varsinkin kun personal trainer oli jo päiväkaffella sairaalan rouville antanut tästä tapahtumasta ennakkoinfoa.Olivat kieltäneet nämä ammattilaiset laskemasta meitä kahta (Nikoa ja minua) sinne urheilukeskuksen jäälle ilman valvontaa ja miettineet että kukahan siellä ensiapupolilla on illalla kipsaajana.

Nikolla oli varusteet kunnossa  ja pappa pelaili tossukiekkoa ilman vaurioita.

Jäädyttävät täällä parhaillaan Puistolan urheilukentälle juoksuradan päälle luistelubaanaa sinne mennään kuntoluistelulle jos pukki ne hokkarit tuo ja Nikon kanssa pelaillaan jatkossakin eikä välitä mitään niistä päiväkaffe rouvien puheista.

2 kommenttia:

  1. Jospa pukki tuo ne "hokkarit". taitaa pojasta tulla yhtä liikunnallinen kuin papastaan, kuvasta päätellen Jouluterkut

    VastaaPoista
  2. No olihan sitä keskustelua siitä luistelun vaarallisuudesta kun niinkin pitkä aika ollut ilman hokkareita...mutta hyvä kun aloitit tossulinjalla. Siitä on hyvä jatkaa hokkareilla...Niko onkin näköjään tekijä luistimilla. Luistelukuvia odotellen..
    Mukavaa joulun odotusta...
    .Krisse.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.