Steveco Areena 21.4.2024

lauantai 13. elokuuta 2011

Avoimin silmin

Kierreltiin vähän etelä Viroa maisemia katsellen, perusleirihän meillä oli tuolla Otepään Pyhäjärven Spa hotellissa jossa meillä oli varattu jonkinlainen neljänpäivän rentoutumispaketti.
Mutta kun on liikkuvainen luonne niin eihän sitä kauan jaksa paikallaan pysyä Otepään golfkentän pelasin kahdesti pakettiin kuuluvat hoidot otettiin vastaan ja uimahallia käytin ahkerasti.
Loistava paikka tämä Otepään on sille joka on kiinnostunut oman kuntonsa hoitamisesta maastot ovat mainiot, tiet ja kevyenliikenteen väylät hyväpintaisina soveltuvat hyvin esim. rullasuksi hiihtoon ja pyöräilyyn.
Pyhäjärven hotellissa on lisäksi asukkaan käytössä ilmainen kuntosali ja uimahalli.
Täällä järjestettiin meidän tulopäivä suuri Triatlon 111 kisa jossa uitiin ensin 1 Km, pyöräiltiin 100 Km ja lopuksi juostiin 10 Km osanottajia oli ympäri maailman.
Auton mittariin tuli kilometrejä yht.1350, kierreltiin vähän etelä Viron maaseutua ,käytiin jopa piipahtamassa Latvian puolella kaupungissa nimeltä joka on Valka Viroksi ja Valga Latviaksi.
Kaupunki sijaitsee valtioiden rajan molemmin puolin,rajamuodollisuuksia ei enää ole mutta passi pitää olla mukana.
Tallensin yhden auto retkipäivän jäljen Gepsin muistiin ja vein ne tiedot GPSAlbumiin lisäsin siihen vielä pari kuvaa reitin ulkopuolelta missä myös tuli tällä reissulla piipahdettua.
Viro tai Eesti on paljon muutakin kuin turisteille tuttu Tallinna esim. hintataso tuolla maaseudulla on noin puolet Tallinnaa edullisempi.
Tiet on EU rahalla laitettu hyvään kuntoon ja liikenne hiljaista.

Yllä kuvia reissusta.
Seuraavaksi Viipuriin jonne se katamaraani vihdoin ja viimein pääsi lähtemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.