Steveco Areena 21.4.2024

maanantai 15. elokuuta 2011

Haminasta Viipuriin

Toivottavasti päästään ehjänä perille ja terveenä takaisin.
Lähtö meillä on läheltä kuvanottopaikkaa ensi torstaina klo. 8:00 toivottavasti saadaan nauttia hyvistä loppukesän ilmoista. 
Tuli houkulteltua mukaan Porilaiset ystävät Marjatta ja Seppo niin senkin puolesta hyvää keliä toivotaan.
Itse olen Viipurissa ensimmäisen kerran käynyt vuonna 1965 silloisella jalkapallojunioireiden Leningradin matkalla pysähdyttiin kaupungissa meno/tulomatkalla.
Vaikka kaupunki onkin niistä ajoista paljon muuttunut niin luulen sieltä vielä löytyvän ihmeteltävää niin itselle kuin myös Porilaisille joille visiitti on ensimmäinen.
Käydään me ainakin siellä Pyöreäntornin hämärässä.
Laitellaan sitten  kuvia kun kotiudutaan reissusta. 
Kännykällä otettu kuva jonka kordinaatit näyttää lukemia N 60° 33´36"  ja E 27°10´56"

2 kommenttia:

  1. Moikka vaan. Emäntä ottaa tarvittavat pillerit (Merisairas), minä en ole sitä tautia vielä kokenut, joskus on tullut oltua tosi myräkässä Karibialla. Ja yleensäkin Itämeren vesiin ei parane hukkua, menee maine, koska vanhojen skönöjen piirissä se lasketaan laiskuudeksi. Näihin tunnelmiin....näkyillään ylihuomenna eihän kuin huomenna. Oltiin eilen illalla golffaamassa. Ensimmäiset 9 reikää meni "förbii", toiset kohtuullisesti. Aionkin ehdottaa ettää reikää isonnetaan siten että halkaisia on noin 30 cm.

    VastaaPoista
  2. Tere Ookke (niinkuin Virossa sanotaan).
    Keväisin kun viheriöt on suljettu ja on käytössä väliaikaiset "talviviheriöt" niissä on isot reiätØ n.30 cm ei se paljon helpota,pelimiehet osuu niihin vaan kauenpaa kuin me tavalliset klubituupparit.
    Näyttäisi että saadaan kiva puolipilvinen keli tuulesta ei vielä tiedä mutta lounaasta se täällä yleisemmin puhaltelee eli mennessä vähän myötäistä ja takaisinpäin vastatuulta.
    Eiköhän tuo katamaraani kestä pahemmin keikkumatta nuo 7-8 m/s luokkaa olevat tuulenpoikaset.
    Tere tulemast Kotkaan.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.