Steveco Areena 21.4.2024

lauantai 3. syyskuuta 2011

Se loppui lyhyeen

Nyt Hamina-Viipuri-Hamina risteilyt sitten loppuivat ja lehtitiedon mukaan alkaa pieni riitely rahoista ja sovituista maksuista.
Kyllähän me se osattiin ookken kanssa laskea etteihän tämä voi kannattaa kun risteilyllä on maksavia asiakkaita on vain kourallinen.
Me olimme Karojen kanssa niiden 700:n joukossa jotka ehtivät tuon risteilyn tehdä kunnes loppuivat ja oma uskomukseni on etteivät ne ensi vuonna enää jatku.
 EU rahaa 500000,Haminan kaupungilta 300000 ja joiltakin yksityisiltä 200000 on tähän kokeiluun upotettu.

Vuokraa tällä katamaranilla on 2500€ vuorokaudessa. 

Kotikaupungistani ei ole tällä hetkellä säännöllistä matkustajalaiva liikennettä, kuvan Brahe joskus piipahtaa täällä matkallaan Lappeenrannasta-Helsinkiin.
Viimeisin  oli Saarenmaan laivakomppanin kokeilu välillä Kotka- Sillamäki joka sekin kesti vain pari vuotta mutta ehdittiin me PT:n kanssa 2 reissua silläkin paatilla tehdä.

3 kommenttia:

  1. Ei sitten paranis vaikka vaihdettais Porin ja Kotkan ja myös Hamina mukaanlukien, herrat päittäin. Täällä kun tehtiin ne terminaalit sun muut, piti nääs alkaa sellainen katamaraani liikenne ruottiin. Miljoonia hupeni ja laivaa rakennettiin kuin iisakin kirkkoa, eli ei näkynyt varjoakaan. Mutta onhan meillä yhteinen historia esim. satamajohtajien saralla. Taidan muuttaa Raumalle. Moi, sama maku silakoissakin.

    VastaaPoista
  2. Paranisko se vaihtamalla?.
    Mutta pitempi aikainen talvehtiminen Puertossa tulee itselläni parin vuoden päästä ajankohtaiseksi jos silloin vielä hengissä ollaan.

    VastaaPoista
  3. Jos luoja suo, niin Puertossa tavataan kevättalvella. Me kun ei vielä tiedetä "ollako vai eikö olla".

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.