Steveco Areena 21.4.2024

tiistai 6. syyskuuta 2011

Syksy

Ei aina viitsi kamera kaulassa näillä kotikulmilla kulkea lapset nauraa,PT hymyilee ja kysyy olenko minä joku turisti. Kännykällä on tuo oheinen kuva otettu sekin viime sunnuntaina jolloin käytiin mökillä vetämässä soutuvene talviteloille.Hyvin vähille on jäänyt mökkeily tänä kesänä vain pari yötä on siellä vietetty no jospa sitten joskus eläkkeellä ollessa jaisi enempi aikaa siellä oleskella ja puuhastella.
Tämän syksyn ohjelmassa on vielä mökin sähköistäminen tuulivoimalla, 2 tuulimyllyä tulee pihaan joilla ladataan akut joista taas saadaan virtaa jääkaapille ja telkkarille.
Kolme päivää piti ottaa oikein vuosilomaa että pääsee osallistumaan senioreiden 3 Tee kisaan,tänään aloitetaan valkoisilta,huomenna pelatataan keltaisilta ja päätöspäivänä punaisilta (naisten tiiauspaikalta) kiva kisa vaikkei pärjäiskään.




4 kommenttia:

  1. Onnea golfkisaan!
    Nuo tuulimyllyt kuulostaa hienolta.
    Saksassa näitä lapojaan heiluttelevia
    näkyikin paljon.
    Terkkuja.

    VastaaPoista
  2. Kännyllä sitä nykyään - kuvia.
    Kuka sitä kameraa viitsii kantaa mukanaan.
    Nohh... ehkä sitten kun tulee kamera jossa on puhelin...!

    VastaaPoista
  3. Täytyy noista tuulimyllyistä laittaa sitten oikein kamerakuva tänne blogiin kunhan nyt saadaan ne ensin pystyyn ja sähköä jauhamaan.
    Kysyin kerran eräältä golfaavalta valokuvausliikkeen omistajalta että montako valokuvaa mahtuu kännykän muistiin? tämä herra vastasi ettei yhtään.Eli eihän ne mitään valokuvia ole kännykuvat.
    Kiitti kommenteista ja onnen toivotuksesta eka kisapäivä ei toivottavasti ollut kisan paras.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.