Steveco Areena 21.4.2024

torstai 22. syyskuuta 2011

Terveisiä sateisesta Kotkasta

Kännykkäkuva on tämän iltaisesta sadesään pelistä.
Huominen päivä kun vielä aherretaan niin taas on viikonloppu edessä, niin ne päivät vaan kuluu vaikkei mitään valmista tulekkaan, mökin sähköistäminenkin viivästyy kun sähkömies ei ole saanut kaikkia tarvikkeita vielä hankittua.
Huomenna täytyy katsella ensin taivaalle että vieläkö se jaksaa sataa ja suunnitella menonsa sen mukaan tuskin golfkentälle kuitenkaan menen on tuota vettä sen verran runsaasti satanut että pallo saattaa upota omaan alastulojälkeensä.
Taidan mennä huomenna uimahallille siellä ei sade kiusaa, launtaina sitten mökille saunan lämmitykseen ja jos sähkömies tulee toimin hänen hanslankarinaan.
Sunnuntaina käydään sitten Espoossa Enniä morjestamassa ,täytellään samalla vävypojan kanssa ne Haminan rakennusvalvonnan lupapaperit.Täytyy turvautua ammattimiehen apuun näissä lupa-asioissa on ne sen verran kinkkisiä lappuja minun järjelleni.
Siinä ne nyt ovat myllyt valmiina pystyssä ja jos ei lupaa tule niin joutuu ne vielä kaatamaan.



3 kommenttia:

  1. Onnittelut uusille tuulimyllyille!!
    Toivottavasti pääsevät pian hommiin.

    VastaaPoista
  2. Kyllä noilta luvanantajilta saattaa odottaa ihan mitä vaan, ennen ne joskus järkättiin kossupullolla, oi niitä aikoja. Me kahlattiin Jattan kanssa kuravellissä golfkentällä, mutta sitkeesti mentiin kymmenen väylää. Sitten huumori lopahti vesisateen myötä. Mutta onhan vielä "kesää jäljellä". Terkkuja vaan, ja onnea futijoukkueelle. Täällä PoPa siirtyy kakkoseen. Siellä onkin jo pelannut osa A-junnuista, ja ensi vuonna koko joukkue ilmeisesti kasataan niistä. Meidänkin Niko on sitten siellä, nyt on sairaslistalla, oikea polvi kuvataan. Heissan.

    VastaaPoista
  3. Kiitti kommenteista Sirpa ja ookke.
    Ensi kesä sen sitten näyttää miten myllyt selviytyvät urakastaan (jääkaappi,telkkari ja valaistus) vai tarvitaanko vielä aurinkopaneli siihen rinnalle.
    Kesää tai ainakin golfkautta on täällä rannikolla jäljellä vielä ainakin pari kuukautta, että ei muuta kuin "palloa ilmaan".
    PoPa tulee vielä tänne Kotkaan kauden viimeiseen kotimatsiin,juniorit saavat täälläkin peliaikaa kun nousu jäi taas haaveeksi.
    Jos ei ensivuonna tule nousua niin taas näitä lupaavia junnuja houkutellaan rahanvoimalla muualle.
    Adios!.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.