Steveco Areena 21.4.2024

sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Ei satanut.

 Enniä käytiin morjestamassa ja lupapapereita täyttämässä Espoossa, vävypoika joka toimii homman hankesuunnittelija piirtelee vielä asemapiirustuksia ja lähettää ne sitten mulle postissa niin saadaan nämä lupa-asiat kuntoon.
Kaupoissa piti käydä mm. valaisimia ostamassa sinne mökille näytti siellä kassissa muutakin PT:n mielestä hyvin tarpeellista olevan.
Huomenna mennään golfkentälle satoi tai paistoi ja jos muistan niin otan GPS navigaattorin mukaan ja mittaan sen golfkierroksen tarkan pituuden.
Kännykkäni Sports Trackerin Golf ohjelmalla mittasin sen viimeksi ja sain matkaksi 13,74 Km siinä on arviolta 4 kilometriä liikaa.Ei siis ole kovin luotettava tämä "poikien lelu".

Pyörii se vaikka ei vielä virallista lupaa olekkaan.




6 kommenttia:

  1. Hyvinhän ne myllyn lavat viuhuu!!
    Entä, pitääkö kovaakin ääntä?

    VastaaPoista
  2. Samaa meinasin kysyä, häiritseekö siipien ääni? Hieno idea kyllä mökin sähköksi.
    Terveiset peränteeltä.

    VastaaPoista
  3. Sirpa ja Mummeli myllyistä ei lähde juuri mitään ääntä ,se pieni suihkina mikä niistä siivistä lähtee ei kuulu naapuriin eikä missään tapauksessa mökkiin sisälle.

    VastaaPoista
  4. Oltiin ja eilen golffaamassa. Hieno ilma ja porukkaa oli sen mukaan pelaamassa. Odottamaan joutui, mutta ei se tahtia haitannut. Ainoastaan meidän perässä tullut äijä nelikko ei osannut käyttäytyä. Sieltä alkoi kuulua vihellyksiä ja huutoja "että häipykää jo". Mihin häivyt kun edellä on pelaajia pilvin pimein. Otimme herrat viimeisellä väylällä puhutteluun, odotellessamme. Vävypoika yritti diplomatiaa, mutta jätkät mutisi vaan. Minulla kun tuo pinna ei aina tahdo kestää, niin sanoin kavereille, että me odotellaan tuolla kentän ulkopuolella. Aseistuksena "koivuniemenherra". Olisimme hieman antaneet peräpeilin kautta oppituntia käytöstavoista. Eipä kuulunut herroja paikalle. Ilmoitin tänään herroista toiminnanjohtajalle, hän lupasi selvittää asian ja varmaan selvittääkin. Yleensä kentällä on ystävällinen ilmapiiri kuten eilenkin, mutta sattuuhan sinne, mistä lie tulleet, ilmeisesti kaupunkilaisia, kaikenlaista populaa. Terkkuja ja hyvää pelipäivää.

    VastaaPoista
  5. Ookke kuvailemasi äijä nelikon käytös ei kuulu golfkentälle.
    Meillä on vilkkaimpina aikoina Sheriffi valvomassa pelin sujumista ja hän pistää tuollaiset äijät ojennukseen tai poistaa kentältä ja jos olisivat oman seuran jäseniä niin kapteeni voisi antaa kuukauden pelikiellon.
    Toivotaan parempaa käytöstä jatkossa,se on moro.

    VastaaPoista
  6. Sain vastauksen että kapteeni on jo puuttunut asiaan, ja sanktioita seuraa. Ei muuta kuin uudelleen kentälle parin päivän päästä. Moikka.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.