Steveco Areena 21.4.2024

lauantai 10. syyskuuta 2011

Touhua riittää

Tuulimyllyjen osat mastot,jalustat,ym. osat akkuineen on nyt rahdattu mökille ne täytyy vielä tulevien päivien aikana kasata ja asentaa sähköä tuottamaan.
Keskiviikkoiltana käytiin mökillä saunomassa ,otin pienen alku lämmön kaatamalla myllyjen tieltä yhden koivun sahasin ja pilkoin sen puiksi,kaivoin vielä yhden myllynpohjan malliksi.
Eilen jatkoin hommia rahtaamalla kamat peli paikoille yhden jalustan pyörittelin paikoilleen ja näppäsin siitä kynnykällä kuvan.
Tänään on tarkoitus jatkaa lapio hommia kaivaa paikka toiselle myllylle ja myllyiltä kaapeli oja tuonne mökin kulmalle.
Kun Personal Trainerkin menee ilta vuoroon matka rahoja tienaamaan niin saan rauhassa puuhastella, saas nähdä tuleeko siitä mitään kun ei ole pomoa paikalla.
Saunan ainakin lämmitän ja palkitsen itseni yhdellä oluella.
Kun saan nämä fyysisemmät hommat tehtyä saan vähän apuja myllyjen kasaamiseen pojaltani ja naapurin poika tekee varsinaiset sähkö työt mökin sisäpuolella.


3 kommenttia:

  1. Olet sitten kuin Don Quote, saat taistella tuulimyllyjen kanssa. Varmaan tuo Sancho Panchan paikka on vielä vapaana, vai?

    VastaaPoista
  2. ookke aina paikka auki hyvälle apurille.
    Saas nähdä joutuuko tässä taistelemaan tuulimyllyjen puolesta Haminan kaupunkia vastaan soitin nimittäin sinne rakennusvalvontaan ja kysyin vaatiko tämä homma toimenpide- tai rakennuslupaa sihteeri käski laittaa tiedot myllyistä sähköpostilla heidän insinöörilleen laitettu on mutta vastausta ei ole tullut.

    VastaaPoista
  3. Kieltävät vielä ne sitten, kun saat kaiken valmiiksi. No tosiasiassa ei luulisi kenenkään elämää haittaavaan, teidän elämää hyödyntävät

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.