Steveco Areena 21.4.2024

torstai 8. syyskuuta 2011

Kauneus on katoavaista mutta läski on ikuista?

Nyt on  taas henkilökohtaiset golfkisat on tältä vuodelta pelattu, joukkuekisoja eli niitä kinkkukisoja pelataan vielä ainakin isänpäivään asti.
Tänään pelattiin 3 päiväisen seniorikisan viimeinen osa yhteislähtönä ,kyllä siinä olisi ollut monella joka ei itse golfia pelaa naurussa pitelemistä jos olisi nähnyt miten tosissaan nuo 60 ukkoa palloa kaatosateessa hakkasivat.
Pelini oli eilen ja tänään kohtuullista mutta tuulisesta avauspäivästä jäi paljon hampaankoloon.
Tulospalvelu näissä kisoissa vähän takkuaa, en tiedä vielä lopullista sijoitustani kun kolmen päivän tulokset joudutaan laskemaan "käsipelinä".
Pelitasoitukseni oli kauden alussa 12,1 sehän kauden aikana muuttuu "elää" ylös ja alas nyt ollaan lukemassa 10,5 eli pientä kehitystä on tapahtunut vaikken mitään kisoja voittanutkaan.
Kaikki joulukinkut mitä voitetaan otetaan vastaan vaikka nyt on vakaa aikomukseni tiputtaa nuo ylimääräiset läskit ja rasvat pois niveliä rasittamasta.




2 kommenttia:

  1. On varmaan haikeeta kun kisat loppuu. Toivottavasti saat monta kinkkua. Kyllä se vähän hullulta tuntuu. että vesisateessa viitsii tuon pienen paöölom perässä mennä. Mutta hyvä, kun ei sade lannista.
    terveiset molemmille sinne.

    VastaaPoista
  2. Mummeli kiitti terveisistä.
    Kaikki kiva loppuu aikanaan kuten kesä ja golf. Toisaaltaa usein on puhuttu kavereiden kanssa että jaksaisko sitä kenttää kiertää 3-5 kertaa viikossa jos täällä olisi ikuinen kesä,tuskin.
    Golfkausi kestää täällä meillä vähän vuodesta riippuen Huhtikuusta aina Joulukuulle asti.
    Talvella on hyvä vetää vähän henkeä ladata akkuja käymällä esim. Puertossa.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.