Steveco Areena 21.4.2024

tiistai 27. syyskuuta 2011

Treenipäivä

Tänään piti treenaamassa tuota puttaamista sillä tulevana viikonloppuna alkaa taas ne kinkkukisat.
Hyvällä puttaamisella se hyvä tulos lopulta syntyy ja kun vielä kun onnistuu pitäämään hermot Ctrl:ssa niin
kinkku on jo melkein voitettu.
Onhan siellä toki 50 joukkuetta pelaamassa joukossa kivenkovia ammattilaisia ja Suomen mestareitakin mutta kyllä meillä tuossa HCP sarjassa on täydet mahdollisuudet pärjätä.Kilpailumääräys.
Onhan me tuon pelikaverin kanssa pärjätty aikaisemminkin, kun kilpailumaksu on 15€ niin kaupasta sen kinkun saisi loppujen lopuksi paljon halvemmalla mutta se ei ole niin hyvää kun kisasta voitettu kinkku.
Kun tänään tuossa kuvan puttigreenillä harjoittelin niin useampi kaveri kävi siinä irvailemassa että onko lihanhimo saanut sinutkin harjoittelemaan.
Ja jos ei peli kulje niin kaikkien tuloskortin palauttaneiden kesken arvotaan vielä kinkku,siinäkin me ollaan joskus pärjätty.

1 kommentti:

  1. Oikein hyviä ja onnistuneita lyöntejä kinkkukisaan. Kyllä ollaan karvaasti koettu tuo puttaamisen tärkeys pelissä. Eilen olin lenkillä ja kävin katsastamassa löytäisinkö pyhänä hukkaamiani palloja(uusia), löysin kolme. Kinkku kotiin vaan, kyllä se on ehdottomasti paremman makuista, kun on vuodattanut sydänverensä ja hikensä sen saamiseen.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.