Steveco Areena 21.4.2024

torstai 19. tammikuuta 2012

Se on ..

Se on kohta aloitettava funtsimaan mitä rytkyjä sinne kapsäkin pohjalle heitetään eli mitä otetaan reissulle mukaan.Onhan sitä rytkyjen lisäksi kaikenlaista pientä sälää mukaan otettava laskin että erilaisia latureitakin lähtee mukaan 6-7 kappaletta.
Riippuu vähän siitä tuleeko tämä minun Personal Trainer toimeen yhdellä kännykällä vai tarvitseeko hänen ottaa niitä 2 mukaansa,veikkaan kahta.
Nuoret poijat ne antoivat PT:n duunipaikalla hänelle uuden nimen, hän on siellä jostain kumman syystä Missis Teneriffa.
Batanin retkikin näyttää tulleen loppuun myydyksi, enää ette mukaan pääse vaikka haluaisitte,muita patikoita teen sitten miten sääherra ja missis Teneriffa sallivat.




4 kommenttia:

  1. Nii-in, kaikkea turhaa sitä varmaan tulee laukkuun viskottua, no, nuo laturit nyt kumminkin, ainakin kaksi tai vaikka kolme, saa nähdä!
    Hyvää viikonloppua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. muistelisin mummeli että sulla toi pakkaaminen on tehtävä vähän Himmulta salaa,aavistaa muuten että hän joutuu "sijaiskotiin".

      Poista
  2. Eihän sitä paljon muuta enää mukaan sovikaan kuin kamerat, kännykät, gepsit ja laturit. Sitten onkin jo sallittu kilomäärä koossa. Ehkä pari t-paitaa ja sukat niiden väliin pehmikkeeksi. Passi taskuun, sekä hammasharja johonkin kapsäkin koloon, sehän voidaan käsitavaroissa luokitella tappavaksi aseeksi. Käsimatkatavara pakaasikin on jo niin pieni että sinne ei mahdu kuin kultareunainen "ameriikakan ekspres" kortti. Että pakkaa nyt kaima oikein että ei satu mitään kommervenkkejä.

    VastaaPoista
  3. Kyllä se aika pieni kilomäärä on minkä saa normaalisti vielä,meillä avittaa hieman kun ollaan 4 viikkoa niin saadaan vielä 30Kg/nenä.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.