Steveco Areena 21.4.2024

lauantai 21. tammikuuta 2012

Tarjoilu jatkuu

Tänään saatiin vielä nauttia näistä vaaliehdokkaiden tarjoilusta Karhulan torilla.
Presidenttiehdokkaista vain naiset taustaryhmineen loistivat poissaolollaan,Paavojen, Saulin ja Pekan takapirut kosiskelivat tarjoilullaan äänestäjiä.
Väyrynen tarjosi hyvää kumaa hunajalla terästettyä omenamehua ja pullaa,Lipponen makkaraa ja sen kolmannen Paavon porukka jakoi "vain" kirjallista sanomaa.Niinistö kahvia ja pullaa.
Olipa vielä "puumapekan" ilmapallojakin jaossa,palloa en huolinut muut tarjoilut kelpasi kyllä parhaaksi rankkaisin Väyrysen mehutarjoilun se oli todella hyvää.
Huomenna se on sitten käytävä kansalaisvelvollisuus suorittamassa olen nyt perusteellisesti ja tarkkaan harkinnut ketä tulen äänestämään mutta säilytän sen vaalisalaisuutena.
Tarjoilun kannalta olisi suotavaa että tulisi tiukka finaali ehtisihän tässä ennen reissua vielä muutamat kahvit ja makkarat haukata.
Valmistaudun kesän koitotsiin,lyömällä hallilla palloa mm. tuollaisella painavalla mailalla.

2 kommenttia:

  1. Tänään sitten selviää ainakin toinen ehdokas. Annas sitten katsoa saiskos ensiviikolla vielä vaikka kahvit, olen kyllä äänestänyt mutta sehän on sivuseikka. Kiitti muuten siitä tennishallivinkistä, Jälkeenpäin kun oikein harmaita aivoluja raavein niin muistin tuosta joskus tuolla pelaillessa kuulleenikin, mutta kun ei muista niin ei muista. Terkkuja.

    VastaaPoista
  2. Onhan siinä pieni mahdollisuus että toisesta sijasta tulee "tasapääjuoksu"
    joka ei ratkea edes maalikameran kuvista.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.