Steveco Areena 21.4.2024

lauantai 4. elokuuta 2012

Puuhaa riittää


Puuhaa riittää aika vaan ei tahdo riittää kaikkeen tekemiseen,tuo mökkikin on sellainen "puuhamaa" missä on aina kymmenen hommaa tekemistä odottamassa.
Tänään golfkierroksen jälkeen maalasin  tuvan lattian vielä jäi makuutilojen lattiat maalaamatta.
Meinasin ensin että lakattu lautalattia pitää hioa ja lakata uudelleen mutta tämä päälle maalaus oli paljon helpompi ratkaisu ja lopputulos kelpasi myös PT:lle.
En sitten tiedä osaisko sitä olla tekemättä mitään, taito se on sekin kuulemma.


6 kommenttia:

  1. Näyttää hienolta ja valoisalta!
    Terkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sama todettiin että valoisuutta tuli lisää.
      Veijolle terkut.

      Poista
  2. Jotkuthan sanovat että mökkeily on työleiri, no, pitäähän paikat kunnossa pitää. Työleiri se taitaa olla tää omakotitalokin ajoittain.

    Oikein mukavaa viikkoa ja terveiset molemmille ja Pt:lle jo etukäteen onnittelut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mummeli onnittelut menee perille,saas sitten nähdä missä PT haluaa juhlapäivänsä viettää todennäköisesti tuolla "työleirillä".
      Huomenna pitää kuitenkin käydä katsomassa kun Niko yhdessä muiden junioreiden kanssa on saattamassa FC:N ja PK 35:n pelaajia illan otteluun.

      Poista
  3. Jaa-a, olla tekemättä mitään. Turhapuron sanoin, sohvalla huilatessa, kroppa tekee koko ajan homeleita. Sydän pumppaa verta, aivo työskentelee. Kyllä se uuten vaikeaa on, nytkin aloin ihan vaistomaisesti pesemään perunoita, tai pesin jo. Lihaa uuniin ym. vaimo painaa hommia sanaristikon kimpussa, että työtä riittää. Alkaa olla ihan luxuksen näköistä tuolla mökillä. Olet sinä paljon siellä tehnytkin. Hyvää sunnuntaipäivää ja pikku futarille myös terkkuja.

    VastaaPoista
  4. Ookke olen täysin samaa mieltä tuosta sohvalla huilaamisesta,mulle sanoi eräs 8 holaria täällä Kotkassa tehnyt golfari että sohvalla maatessa ja miettissä saa parhaat oivallukset hukassa olevaan lyöntiinsä.
    Kotkan ruusut (leidit) ovat tänään vallanneet golfkentän niin menee huilimiseksi aina golffin suhteen.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.