Steveco Areena 21.4.2024

torstai 2. elokuuta 2012

Reissun jälkeen

Tallensin tuon mummelin syntymäpäivä reissun Gepsiini,en ole tuota Gepsiäni käyttänyt viime talven Teneriffan matkan jälkeen.
Latasin laitteen akut,avasin ja pistin auton hanskalokeroon tallentamaan jälkeä,Tuurin kyläkaupan pihalla huomasin että laitteen akut oli tyhjät ja tallennusjälki loppui Orivedelle.
Keskisen kaupasta ostin uudet paristot (alkaali) ja tallennus jatkui Kotkaan asti.
Yli puolivuotta kun on aikaa vierähtänyt kun olen viimeksi näitä jälkiä Map Source ohjelmalla tallentanut ja vetänyt niitä sieltä GPS Albumiin, siinä saa oman muistinsa kanssa vähän aikaa pähkäillä että saa kaikki onnisumaan.
GPS Albumin jälki on piirretty käsin Orivedeltä Tuuriin,jos olisin tiennyt mitä juhla tuo tulleessaan niin olisin ajanut Tammerkosken kautta.

Tein tuon GPS jäljen muistin virkistämiseksi jospa vaikka tuolta tulevalta Viron matkalta tekisi sitten paremman ja enempi kuvia sisältävän reittijäljen.

7 kommenttia:

  1. Nuo "Tammerkosken" kuvat ei avaudu.
    Tuliko paljon ostoksia tehtyä Keskisellä?
    Terkkuja!!!

    VastaaPoista
  2. Nyt on Google+ asetuksena "rajoitetut piirit" mahtaako se nyt näkyä.
    Kyllä se PT aina jotain "tarpeellista" löytää.

    VastaaPoista
  3. Eipä näy. Ei ole kuulemma käyttöoikeutta.

    VastaaPoista
  4. No, nyt näkyi ja kuului. Kiva, kun olit videoinut nämä.

    Eihän me muuta tietenkään ostetakaan kuin "tarpeellista":))

    VastaaPoista
  5. Hienosti kuului ja näkyi. Lähden tästä parin tunnin kuluttua taas Turkuseen, jos laittais ja gepsin päälle, voi olla jälki kuin Gulliverin harharetkillä. Terkkua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terkkuja vaan, kierros golfia tihkusateessa takana, Eija haettava pois töistänsä ja sitten mökille jossa rouvani on keksinyt että lattia pitää maalata ei täällä laiskoja ruokita.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.