Steveco Areena 21.4.2024

tiistai 29. lokakuuta 2013

1€ ja 50 centtiä

Pistettiin Puertoon lähtevän kaverin kanssa kimppalotto sisään ihan jokerin kanssa, kestona vielä ja ihan kymmeneksi viikoksi.
Heti tärähti siihen lappuun voitto 3 ja lisänumero oikein, sillähän saa 50 centtiä mieheen.Kun vielä omassakin lapussa oli sama 3+ lisänumero niin sehän tekee jo tuon 1,50 €.
Golfissa meni vielä huonommin ei voitettu edes arvonnassa mutta jos säät sallii niin ensi sunnuntaina yritetään uudestaan nyt on vuorossa 4 hengen Scramble,viimeksi se kinkku oli samalla porukalla yhden lyönnin päässä.
Toivotaan nyt ettei liikaa sada vettä ettei kisaa sen takia peruta.
Luvattua myrskyä ei sitten tullutkaan, hyvä niin toivottavasti tuon kuvan ennustekin peruuntuu.

Silmittömän talven aikana ollaan Puertossa josta vasta kevään korvalla tullaan takaisin nyt on kuitenkin aika siirtyä muiden harrastusten pariin sisätihoihin.Adios!.


2 kommenttia:

  1. Sisätila urheilut on edessä, uimahalli ym. vastaavat. Ravit on minullakin sellaista hissiliikettä, jos toisena päivänä hiukan tulee niin seuraavana ne menee. Onnea peleihin, niin lottoon kuin golffiinkin. Terkkuja melkein aurinkoiselta länsirannalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin tänään kuntosalilla vähän hikoilemassa (saunassa hikoilin ainakin) huomiseksi on luvassa parempaa keliä niin kentälle taas, peliaika varattuna klo. 9:14.
      Teneriffa mielessäni ostin Clas Ohlsonilta 4 kpl ladattavia paristoja gepsiini.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.