Steveco Areena 21.4.2024

torstai 31. lokakuuta 2013

Lokakuun viimeinen päivä

  • Kuskailin tänään PT:n  lääkärin vastaanotolle Kotkan terveyskeskukseen joka sijaitsee melkein tuon kuvan vesitornin juurella.Siinä potilasta odotellessani näppäsin kännykällä parikolme kuvaa.

    • Kotkan vesitorni
     Vesitornin juurelta näkymä länteen.
    Taustalla Mussalon höyryvoimalaitos ja silta saarelta toiselle.
    Tämä mökin katolta otettu kuvakin on kännykällä otettu,piti nuo piipun savuaukot käydä tukkimassa ettei lumi ja sade niitä syyttä suotta rapauttele.

    Gepsin jälkipisteet eiliseltä golfkierrokselta,reitin pituus 8,86 Km.

    Karttaohjelma MapSource piti päivittää uudenpaan versioon ennenkuin sain tuon jäljen siinä avautumaan.
    Tälläistä pientä puuhaa se on eläkeläisen arki meikäläisellä, välillä teettää tuhottoman paljon töitä jokin tietokoneeseen liittyvä propleema,mutta sehän on hyvää jumppaa aivoille.



    3 kommenttia:

    1. Hienoja kuvia Aguila. Kyllä tämän tietsikan kanssa aika kuluu ja probleemia riittää. Olen katsellut tuota mainitsemaasi kameraa ja olen kallistumassa samaan suuntaan. Pixmaniassa aika edullinen. Terkkuja.

      VastaaPoista
      Vastaukset
      1. Lumian kamerakin kelpaisi pitkälti mutta tuolla reisun päällä siitä saattaa loppua akku jos vähänkin enempi kuvailee ja milläs sitten soittelet.
        Mulle kelpaa vähän halvempi mallikin ,helppo kantaa mukana eikä tule suuria omaisuus vahinkoja jos sattuu vaikka käsistä putoamaan.
        Kun nuo kuvauskohteekin minulla vaihtelee kukkahatuista vessan pönttöihin niin ei senkäänn takia järin kallista kameraa raaski ostaa.

        Poista

    Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.