Steveco Areena 21.4.2024

lauantai 2. marraskuuta 2013

Palloiluhallin markkinoilla

 Tulipa taas käytyä Ruonalan palloiluhalilla siellä oli vuosittaiset suurmarkkinat ,ostin itselleni 4 paria vaellussukkia joilla pärjää niin golfkentällä kuin myös Teneriffan patikkapoluilla.
Kun tuo pikku Enni neiti oli mukana niin tulihan sitä muutakin hankittua mm. metrilakua ja tikkari,narunvedosta Enni sai päävoiton myötä vapaavalintaisen voiton.

Palloiluhalli.
Eräällä myyjällä oli asusteenaan aito Afgaanipuku kertoi ostaneensa sen Afganistanin pääkaupungista Kabulista.

3 kommenttia:

  1. Väkeä taisi olla,ei tänään keretty ehkä huomenna Hyvää pyhäinpäivän iltaa:)

    VastaaPoista
  2. Sinun täytyisi pyytää Enniltä lottonumerot. Tilasin sellaisen Samsungin Pixmaniasta+muistikortti. Noin 10 päivää odottelua. Ilmeisesti on ihan samanlainen maku kuin sinullakin, minäkin mietein hartaasti ja pitkään minkälaisen tilaan, mutta tuo tuntui hintaansa nähden parhaalta. Hyvää pyhinpäivää, tuollaiset markinat ovat hienoja, kunpa täälläkin olisi.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista,näpyttelen nyt tätä kännykällä kun pikku neiti valtasi läppärin jolla pelailee pikkukakkosen pelejä.Otin ookke neuvostasi vaarin ja pistettiin Ennin kanssa porukka Lotto sisään.Minulla on Veikkauksen pelitili ja Enni näpetteli hiirellä 4 riviä lottoa kuin vanha tekijä konsanaan kun vähän ensi alkuun opastin.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.