Steveco Areena 21.4.2024

lauantai 4. tammikuuta 2014

Joulu ohi

Eilen ja vielä tänäänkin voi täällä savolaisten ameriikassa nähdä satuolentoja rajan kahdenpuolen.
Enni oli meillä viikon verran jouluvieraana mutta tänään hän lähti isänsä ja äitinsä kanssa omaan kotiinsa Espooseen.

PT oli pukilta pyytänyt kahvinkeitintä mutta hän sitä saanut pukilta eikä liiemmin pakkasukolta, itse joutui sen ostamaan kun tänään vähän kierreltiin noita paikallisia kodinkone liikkeitä.On tuossa kahvimasinassa kaikenlaisia nippeleitä joilla voi kahvin säätää tippumaan ajastettuna vaikka aamuksi.
Keitin sillä äsken kokeeksi kahvit ilman ajastinta ja ihan juotavat niistä tuli vaikken arominappiin koskenutkaan.Automaatti katkaisee virtaskan 40 minuutin jälkeen, tämä oli PT tärkein kriteeri ostospäätöstä tehdessä.


Tablettikin oli siellä pukinlahjalistalla mutta ihan finaalissa se sieltä poistettiin.
Kokeilin eilen tyttären Samsung merkikkistä tablettia ja sain siitä pikkuisen kipinän että josko kuitenkin pitäisi joku tabletti meillekin hankkia.Tuon Kotkan sääkuvan otin sen tabletin kuvankaappaus toiminnolla kun niitä toimintoja testailin.Hidas se on ainakin verrattuna tähän läppäriin,muistiin ei paljon mahdu.
Kierreltiin kuitenkin noita liikkeitä ja lähellä oli ettei kauppoja syntynyt Lenovo merkkisestä tabletista.
Kotkan liikkeessä tuo hinta olisi ollut 3 kymppiä nettihintaa korkeampi jos saisin sen nettihinnalla tai tabletsuojan siihen kaupanpäälle niin saattaisin siintä kaupat tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.