Steveco Areena 21.4.2024

torstai 2. tammikuuta 2014

Ostaisko Tabletin?

Tämä vanha miniläppäri sai tänään uuden sijoituspaikan anoppini luona, saas nähdä oppiiko hän sitä vielä yli 8 kympin ikäisenä käyttämään varsinkin kun ei entistä kokemusta tietokoneista ole.
Minkä tabletin sitten ostaisin ? käyttötarkoitus ratkaisee eli se tulee puhtaasti viihdekäyttöön jos nyt jokunen E lasku pitää reissussa hyväksyä niin ei juuri paljon muuta.
Iso näyttö olisi tietysti plussaa, tuon IS vertailun Lenovo mielllyttää, hintakin kohdillaan.




4 kommenttia:

  1. Jaahas... tapletti-kysymys. Siihen en ossaa paljon sanua mitään. Itse käytän lähinnä nuita yskään tarkoitettuja tapletteja...!
    Tuosta 'ikä-ihimisen' tietokoneen käytöstä olen huomannut - kokemus ko' karttuu ei siinä palijon ikä paina. Ohojausta kyllä ensin tarttee. Yksinkertaiset asiat ensin - siitä se alkaa.
    Molen kanssa aloittanut vanhana - täysin pystymettästä - kantapään kautta. Kone oli huollossa usein. Sain sen aina jumiin...! Nyt yli 10-vuotta harjoitelleena voin sanoa - oppipoika edelleen...!
    Hyvää Vuoden 2014 jatkoa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää vuoden jatkoa myös Kuusamoon.
      Täytyy vähän vielä miettiä tuota tableletin hankintaa ja kierrellä katselemassa kauppojen tarjontaa.

      Poista
  2. Moikka!
    Meillä isäntä yrittää saada jotain tolkkua tuosta uudesta lelustaan, lenovo yoga tablet 8. Pahoin pelkään, että homma ei hoidu ilman lisäapua, mitä onneksi saadaan viikonloppuna ;))
    Huh...sanon vaan...!!

    Terkkuja vaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä meillä "pojilla" pitää aina jotain leluja olla ne pitää dementian loitolla.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.