Steveco Areena 21.4.2024

perjantai 5. syyskuuta 2014

Taas kotona

Taas on yksi reissu tehty,yli kymmenen vuotta on meidän viimeistä Turkin matkasta silloin oltiin Marmaris nimisessä paikassa nyt oli matkakohteena Side.
Eilen tultiin jo kotimaahan mutta jäätiin vielä päiväksi Espooseen Enniä hoitamaan kun esikoulun opettajilla oli joku toimintapäivä.
Ai miten matka meni? lyhyesti sanottuna kuumaa oli ja kosteaa kyllä hiki virtasi mutta hyvin selvittiin kun muistettiin juoda riittävästi vettä.
Tämä Side on kyllä huonoin käymistämme Turkin kohteista turistirysä viimeisen päälle,ruoka ei paria poikkeusta lukuunottamatta ollut kummoista.
Tjäreborg oli matkanjärjestäjä eli oli ns. valmismatka, opaskin nähtiin matkala kahdesti (lentoasemalla mennessä ja tullessa) mennessä kysyin mikä bussi vie Siden Risus hotelliin hän sanoi että bussi numero 4 mutta se jättää teidät Siden kampuksella pois kyydistä ja jatkatte sieltä dolmuksella hotellille.
Opas ei ollut bussissa mukana, liikkeelle päästiin kun kuski oli ensin myydyt kaikille halukkaille virvokkeita, antoi hän meille myös pienen Siden esitteen ja kartan.
Oltiin tässä tässä bussissa ainoat Sideen menijät  mutta hyvin me perille päästiin nukkumaankin ehdittiin jo ennen aamuviittä.
Kotiinlähtö bussin numero ja noutoaika hotellilta ilmoitettiin teksiviestillä minun kännykkääni pari päivää ennen loman loppua.

Salale hevosenkenkä vesiputous.
Ei me tätä opasta oltais mihinkään tarvittukaan mutta ehkä se jollekulle muulle olisi ollut tarpeen.
Omatoimiretkiä tehtiin 35 asteen helteestä välittämättä kävellen ,veneellä ja tuolla kätevällä dolmus bussilla.
Dolmuksella tultiin myös kuvan vesiputoukselle ensin kaupunkiin nimeltä Manavgat ja siellä vaihdettiin Salalen bussiin.Matka Sidestä tänne vesiputouksille maksoin meiltä 10 Turkin Liiraa eli noin 3,40 €uroa varsin halpaa kyytiä.

Tässä katoksessa ventattiin dolmus pikkubussia. 
Otin noita kuvia vain noin parisataa kappaletta, näytän niistä osan sekalaisessa järjestyksessää sitten "syksynmällä".

2 kommenttia:

  1. Kiva kun reissu meni hyvin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toihan se pientä vaihtelua ja piristystä eläkeläisen arkeen.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.